- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Çok geçmiź olsun balımmBenim ellerim şişti ramazandan önce.
Ama eklem romatizması önceden de söylemişlerdi diz kapaklarım,bileklerim çok ağrıyordu.
Ağrı, zonklama en sonda ellerim şişti
Romatolojye randevu bulamadım minik iltihaplı mi bilmiyorum dahacok gecmis olsun cemoos iltihaplisindan mi
Saol canım pamugum geçti çok şükür havalar iyi ya bende de ağrı falan kalmadiÇok geçmiź olsun balımm
senin ramatoid artrit sanirimRomatolojye randevu bulamadım minik iltihaplı mi bilmiyorum daha
Ooo iyi ozamann daha tekrarlamasın inşaallahhhSaol canım pamugum geçti çok şükür havalar iyi ya bende de ağrı falan kalmadi
Aynen miniğim saatleri kovaloyoruz artıksenin ramatoid artrit sanirimbende ankilozan spomdilit var...ramatolojiye umarim bulursun 16.05 de yada 00.05 de gir randevu sistemine xcanim
İnan bende öyleyim ama tek el sol ….Benim ellerim şişti ramazandan önce.
Ama eklem romatizması önceden de söylemişlerdi diz kapaklarım,bileklerim çok ağrıyordu.
Benim de genelde sağ eldi.İnan bende öyleyim ama tek el sol ….
Ahhhh canımmmm şimdi nasılsın ?Benim de genelde sağ eldi.
Önce iki elim şişesi ama sağda kalıcı oldu, ağrısı,yanmasi çok fazlaydı.
Çok geçmişler olsun şimdi nasıl ellerin şişlik indimiBenim ellerim şişti ramazandan önce.
Hafif şişlik var parmaklarımda ama ağrı yokAhhhh canımmmm şimdi nasılsın ?
Var biraz daha abla ama ağrı yokÇok geçmişler olsun şimdi nasıl ellerin şişlik indimi
Selam şekerler
Çok geçmişler olsun iltihabikmi yoksa o şişlikler.Var biraz daha abla ama ağrı yok
Sağ elimde 2 parmak sol elimde 3 parmak sis
Bilmiyorum abla romatolojiye randevu bulamadım gidip muayene olucamÇok geçmişler olsun iltihabikmi yoksa o şişlikler.
Geçmiş olsun canımVar biraz daha abla ama ağrı yok
Sağ elimde 2 parmak sol elimde 3 parmak sis
Herhangi bir işlem filan yapıldımı bu arada.Bilmiyorum abla romatolojiye randevu bulamadım gidip muayene olucam