Hoş geldin elticimÇok şükür cancağzım, sen nasılsın?
İyiyim cancağızım, çok şükürÇok şükür cancağzım, sen nasılsın?
Ay ne güzel değişiklik olmuş cancağızımKöydeydim cancağzım.
Güneş ve rüzgardan marsığa döndüm ama olsun
Topiğin güzel, manken ve hamarat hatunları Anneler Gününüz kutlu olsun
Seninde kutlu olsun hamarat kadınTopiğin güzel, manken ve hamarat hatunları Anneler Gününüz kutlu olsun
Valla cano diken üstünde gibiyiz ay ne zormuş yaSizde mi yaamilleti mağdur ediyorlar cidden. Fırsatçılıktan başka bişey değil Ev bulursunuz illaki. Yazın taşınma durumları daha fazla oluyor. Hem okullar da kapanmış olur. Uygun fiyata ev bulmak zor artık
Öyle abla hayırlısıHer şeyde bir hayır vardır
Çok şükür bebeyimYasican nasılsın
Aynen en doğrusu o olurÖyle abla hayırlısı
En kötü dediği kirayı veririz, taşınmaktan iyidir. Tabi gerçekten satmıyorsa
YasooomTopiğin güzel, manken ve hamarat hatunları Anneler Gününüz kutlu olsun
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımİyiyim cancağızım, çok şükür
Çok şükür canımValla çok şükür canomm iyiyimm sen nasılsın bebekim
Zor canım, zor olmaz mıValla cano diken üstünde gibiyiz ay ne zormuş yaAllah'ım herkesin kendine versin başını sokabilecegi bir ev .
2000 e bile ev kalmadı ya hem daha yüksek hem ev yok kiraya.umarım buluruz okullar açılmadan kuzu yoksa zor olur her yönden.
Allah'ım herkesin yardımcısı olsun
Allah iyilik versin canımÇok şükür bebeyim, yorulmadığım sürece iyiyim. Sen nasılsın?
Evet elticim, giremiyorum fazla. Girince de okuyup, çıkıyorumNasılsın pek görünmüyorsun
Seninde kutlu olsun caanımTopiğin güzel, manken ve hamarat hatunları Anneler Gününüz kutlu olsun
Rabbim daha daha iyi etsin canım canomÇok şükür canımbende iyiyim
Zor canım, zor olmaz mıAllah yardımcınız olsun. İnşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz senin için okula yakın olması en önemlisi
Allah iyilik versin canımbende iyiyim şükür