Kimyonlu su hakkında pek bilgim yok kuzumda ben normal su verdim kızıma valla. Ah yavrumya fena olur gaz sansicida inşallah geçer valla aklıma da bişey gelmiyor nevos bilirdir bir baksın bakalım kuzu.Hatunlar size bir sorum olacak. Benim oğlan çok ama çok gazlı. Kıvranıyor sürekli. Kullanmadığımız damla kalmadı. Masaj filan da beş para etmiyor. Ilık duş da keza öyle.
hiç istemesem de son çare olarak kimyonlu su vermeyi düşündüm 1 çay kaşığı ama ilk 6 ay su vermeyin diyorlar. annemler de biz size her şeyi verdik, hiç de bi şey olmadı kafasında.
çocukta/torunda bu kimyonlu suyu deneyen var mı?
Günaydın ciceemGünaydın
Günaydın kuzuuumGünaydın ciceem
Denemedim hic ama benim oğlum da cok gazliydi kuzu,almadigim damla kalmadi,o zaman bunu duysaydim denerdim. Cünku çaresizlkHatunlar size bir sorum olacak. Benim oğlan çok ama çok gazlı. Kıvranıyor sürekli. Kullanmadığımız damla kalmadı. Masaj filan da beş para etmiyor. Ilık duş da keza öyle.
hiç istemesem de son çare olarak kimyonlu su vermeyi düşündüm 1 çay kaşığı ama ilk 6 ay su vermeyin diyorlar. annemler de biz size her şeyi verdik, hiç de bi şey olmadı kafasında.
çocukta/torunda bu kimyonlu suyu deneyen var mı?
Hep güzeliz,hep çiçekYine çok güzeliz
Maşaallah bizeHep güzeliz,hep çiçek
Çok küçük ya daha 2 aylık. O yüzden su konusunda endişeliyimKimyonlu su hakkında pek bilgim yok kuzumda ben normal su verdim kızıma valla. Ah yavrumya fena olur gaz sansicida inşallah geçer valla aklıma da bişey gelmiyor nevos bilirdir bir baksın bakalım kuzu.
Çok büyük çaresizlik hem deDenemedim hic ama benim oğlum da cok gazliydi kuzu,almadigim damla kalmadi,o zaman bunu duysaydim denerdim. Cünku çaresizlk