Ben TLC’de ev yıkıp-yapan, karı-kocayı izliyorumHerkes diziye yoğunlaşmış
Bu da güzel oluyor genelde
Evet bacımBu da güzel oluyor genelde
İnşallah güzel haberini alırız canım. Kaçıncı gün embriyosu ? İnşallah ikisi de tutunur
Iyiyim canım, Perşembe günü 2 embriyo transfer edildi. 6 Kasım test günüm, hayırlısı olur inşallah
Iyiyim canım, Perşembe günü 2 embriyo transfer edildi. 6 Kasım test günüm, hayırlısı olur inşallah
Ağır yaşamları ve takıntılı temizlik hastalarını seviyorum. Sonra laf yiyorum, zaten manyaksın, hepten fıttıracaksın diyeBende genelde bu kanali izlerim, ozellikle agir yasamlar :))
Temizlik hastalarını bende izliyirm arda denk gelirseAğır yaşamları ve takıntılı temizlik hastalarını seviyorum. Sonra laf yiyorum, zaten manyaksın, hepten fıttıracaksın diye
Ağır yaşamları ve takıntılı temizlik hastalarını seviyorum. Sonra laf yiyorum, zaten manyaksın, hepten fıttıracaksın diye
Tarama hacamatını bu şekilde yapıyor bize yapan bayan misal ben omuzlarımdan tedavi amaçlı yaptırdım onda 6 tane yapıldı sadece omuz ve boyun belime 3 tane yaptı adet agrımdan dolayı ıkı tane de yumurtalıklardan yaptı toplam beş ve bir sorun olmadı
Ya ben 10 senedir yaptırıyorum 4 kupayı asla geçmez. Geçilmiyceğini söyler.
10 tane bi sıralıyorum gözümün önünede yer kalmıyo
Bebişkooo geçen yumurta mı toplandı senden transfer oldu mu ki nasılsın diye soruyor nevoşIyiyim canım, bi sıkıntı yok şuanda. Yemek yedik, çay içiyoruz.
Sen nasılsın
Ispanaklı gözleme yapmışsın, ellerine sağlık
Yine çekip almaya uğraşıyorum ama olamayorrrrBen pogaca yapıyodum en son.Diyetteyim dememle cektin aldin beni burdan.
Anam bunu şimdik gördüm hadi hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun
Dün transfer oldu bacımBebişkooo geçen yumurta mı toplandı senden transfer oldu mu ki nasılsın diye soruyor nevoş
Gördüm inşallah 4 üz falan oluyormuş iki embriyo 2 ye bölünüyormuşDün transfer oldu bacım
Bölünme olmaz artık bacım, 5. gün embriyosu transfer edildiGördüm inşallah 4 üz falan oluyormuş iki embriyo 2 ye bölünüyormuş
Bölünme olmaz artık bacım, 5. gün embriyosu transfer edildi