Afiyet olsun canım ben de çay içiyorumIyiyim canım, bi sıkıntı yok şuanda. Yemek yedik, çay içiyoruz.
Sen nasılsın
Ispanaklı gözleme yapmışsın, ellerine sağlık
Dünya mutfağı diyor arkadaşlarYeni kategorimiz ne olsa
Sağol canım, sana da afiyet olsun. Allah iyilik versinAfiyet olsun canım ben de çay içiyorum
İyiyim canım çok şükür
Sağol canım
Aslında kültürümüze kaynaşan bir sürü Dünya Mutfağından tarif var:)20 tane çıkar:)Dünya mutfağı diyor arkadaşlar
yasminsay cadı parmağı kurabiye sevmiyordu ama kurbağa bacağı kızartması paylasmış
Evet olabilir aslında. Italyan mutfağı hamur işleri ile götürürAslında kültürümüze kaynaşan bir sürü Dünya Mutfağından tarif var:)20 tane çıkar:)
Aynen bir sürü var yapabiliriz:)Evet olabilir aslında. Italyan mutfağı hamur işleri ile götürür
Öyle istemişler kırmayalım diyorum ne dersinDünya mutfağı mı olacak
Ben zaten büyük ihtimal katılamam gibiÖyle istemişler kırmayalım diyorum ne dersin
Hayırlısı olsun canımBen zaten büyük ihtimal katılamam gibibelli de olmaz katılmazsam bana uyar, yapsınlar dünya mutfağı
InşallahHayırlısı olsun canım
Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsunÇeneniz düşmüşSiz sohbet ederken ben de sonunda ıspanaklı gözlemelerimi yaptım
Sağol canım size de afiyet olsunEllerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun
Bende dün yapmıştım
Kurbağa bacağını hamsi zannettiler amaDünya mutfağı diyor arkadaşlar
yasminsay cadı parmağı kurabiye sevmiyordu ama kurbağa bacağı kızartması paylasmış
Banada balık kuyruğu gibi geldiKurbağa bacağını hamsi zannettiler ama
Banada balık kuyruğu gibi geldiminik onu balık diye yerdi valla baya canı çekmiş
Eşime gösterdim tavuk dedi garibim