Teşekkür ederiz canımHarikaaaaa yaaaaa Ben oy vermiyorum çünki hepsi bir birinden şahane Kim kazanırsa kazansın hak ediyordur yok ya hepiniz hak ediyorsunuz keşke hepiniz kazansanız mükembelll ben hepicüğünüze10 üzerinden☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆verdim hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederiz:)Harikaaaaa yaaaaa Ben oy vermiyorum çünki hepsi bir birinden şahane Kim kazanırsa kazansın hak ediyordur yok ya hepiniz hak ediyorsunuz keşke hepiniz kazansanız mükembelll ben hepicüğünüze10 üzerinden☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆verdim hayırlı uğurlu olsun
Eşime gösterdim tavuk dedi garibim
Canim nasılsın ? Geçmiş sayfalara bakamadım transferin oldu mu? Nasıl hissediyorsun?Dünya mutfağı diyor arkadaşlar
yasminsay cadı parmağı kurabiye sevmiyordu ama kurbağa bacağı kızartması paylasmış
Performansın çok iyiEmeklerin boşa gitmez inşaallah
Minikte kılçık gibi gördüm dedi
Iyiyim canım, Perşembe günü 2 embriyo transfer edildi. 6 Kasım test günüm, hayırlısı olur inşallahCanim nasılsın ? Geçmiş sayfalara bakamadım transferin oldu mu? Nasıl hissediyorsun?
Coook saolunnHarikaaaaa yaaaaa Ben oy vermiyorum çünki hepsi bir birinden şahane Kim kazanırsa kazansın hak ediyordur yok ya hepiniz hak ediyorsunuz keşke hepiniz kazansanız mükembelll ben hepicüğünüze10 üzerinden☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆verdim hayırlı uğurlu olsun
Ben gülperiyi izliyorumDizimmm başlıyor
Nurgül Yeşilçay hep dram yaaaBen gülperiyi izliyorum
Onu izlemedim, bilmiyorumNurgül Yeşilçay hep dram yaaa
Paramparça da da oyleydi
O da güzeldiOnu izlemedim, bilmiyorum
Onu da izlemiyorum, bi diziyi izlemem için baştan izlemem gerek.O da güzeldi
Ama şuan İstanbullu gelin favorim uç sezondur
Bende oyleyimmm internetten izliyorm begendiklermi geneldeOnu da izlemiyorum, bi diziyi izlemem için baştan izlemem gerek.
AnladımBende oyleyimmm internetten izliyorm begendiklermi genelde