Ben burdayim koalam oyumda sana
Gördüm balımBen burdayim koalam oyumda sana
HahahGördüm balım
Sohbet için cagirdiydim
Yoksa hubiyle goturecekler bni buradan
Hahaahha anlatmaya gerek yok goruyrsunuzHahah
Sohbet de ederik guloomm neden olmasin
Eee anlatsana koalam nasi yaptiydin kurabiyleri
AhahaHahaahha anlatmaya gerek yok goruyrsunuz
AhahhahaAhaha
Allahim yaa koptumm hemende geliyo aklinaa yaa
Tek anlamadigim ne biliyomusun guloom seftalili kurabiye adi ama icinde seftaliye dair hicbise yokAhahhaha
BN sana ayrıntılı anlatirim nerde takildiysan sor
Aslında şeftali olacaktı bi li sine kuzenm yazmışTek anlamadigim ne biliyomusun guloom seftalili kurabiye adi ama icinde seftaliye dair hicbise yok
Dimi kendim yaptım diye demiyorum yiyeenlerde çok beğendiAmaa goruntusuu muhtesem istahh aciyo insanin cani cekiyo resmenn
Resimlerde gercekten de hem farkli bi gorunusu var eminim ki lezzet olarak ta farklidir cogunlukla cikolatali kurabiyeler kakaolu kurabiyeler mevcut insan farkli tatlar ariyo koalamDimi kendim yaptım diye demiyorum yiyeenlerde çok beğendi
Ama en çok tercih edilenler kakaolu oluyor canmResimlerde gercekten de hem farkli bi gorunusu var eminim ki lezzet olarak ta farklidir cogunlukla cikolatali kurabiyeler kakaolu kurabiyeler mevcut insan farkli tatlar ariyo koalam
Bende farkli olmayi severim oy kullancam sayfayi asagi in in in in hepsi cikolata kakao icim baydi seni en son da gordum zaten sasirdim anaa dedim koalamda varmiss en farklisida onunkisi tabiikii oyum saa olcakti yaniiAma en çok tercih edilenler kakaolu oluyor canm
Ben farklı olmayı seviyorum nurosjm