Dene bacım, evdekiler bir bayram etsinEvet bak doğru hemen pazar gnu deneyeyim o zaman :)
Çeyreği kim kaybetmişteBize çeyrek taksalar da olur madalyadan geçtim
Dilimizden kurtulurÇeyrek istediğimizi duysa bence kazen hepimize madalya verir
İlkini beceremzsem öyle yaparmEşim benim böreğini hiç sevmez geçen su un tuz dan yoğurdum üzerini yaglayip beklettim elle açtım çok güzel oldu acamazsan öyle dene :))
Geçen arkadaşlar la takı muhabbeti yaptık kadın ağlayacak nerdeyseÇeyreği kim kaybetmişte
Profil çeyreği essah altın değilÇeyreği kim kaybetmişte
Ama ozaman da birinciyr haksızlık olur :// hepimiz madalya alıncaDilimizden kurtulur
Hakettik ya
İste korkum oDene bacım, evdekiler bir bayram etsin
Tam ölçülü ve püf noktaları bildirilmiş tarif buldun mu tamamdır
Becerisin sen kurabiye ne bakınca becerecek gibi duruyonİlkini beceremzsem öyle yaparm
Becerisin sen kurabiye ne bakınca becerecek gibi duruyon
Yapıldıysa ona, yapacak mecbur.Geçen arkadaşlar la takı muhabbeti yaptık kadın ağlayacak nerdeyse
İki sene önce sünnet yapmış hala çeyrek yapıyorum 400 e diyor
Katılım yüksek oldu kategoriye abandık resmenAma ozaman da birinciyr haksızlık olur :// hepimiz madalya alınca
Heeee, tamamProfil çeyreği essah altın değil
Estağfurullah ne haddime bı kadın zoru yaoar imkansız zamanını alır diyelim
Saol canm bu performansı gorduysen bende o zaman yapabilirim
Az kaldı bitti bitecek galibahuhuuuu bu yarışma bitmedi mi daha yahuuuu bitsin oylama da önümüzdeki maçlara bakalım
Dimi n'olacak sankiKatılım yüksek oldu kategoriye abandık resmen
Miniminnacık bir madalya
Aynen bak o doğru :)Estağfurullah ne haddime bı kadın zoru yaoar imkansız zamanını alır diyelim
Nerelerdesin senhuhuuuu bu yarışma bitmedi mi daha yahuuuu bitsin oylama da önümüzdeki maçlara bakalım
ilk başlarda yapınca bitsin diye gözüne bakıyorsunAz kaldı bitti bitecek galiba