- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Erkek ler kendini herşeyi ben yaparım ben bilirim sanıyor da evde kadının sözü geçmedik ev görmedim ben eninde sonunda dinliyor erkekler bizi başka şansı yokAynen bak o doğru :)
Sen tanıyor musun bu arkadaşı?Nerelerdesin sen
Pek uğramıyor buralara bizi unuttuSen tanıyor musun bu arkadaşı?
Ben çıkaramadım
Evet belli biseyden sonra skliyorsunilk başlarda yapınca bitsin diye gözüne bakıyorsun
Nerelerdesin sen
Bizde onu unutalımPek uğramıyor buralara bizi unuttu
Valla bizde tam tersi hep onun dedigi olur olmasa kıyamet ama sonrasında baktm hep yanlis yapıyor alırım facasinj aşağıyaErkek ler kendini herşeyi ben yaparım ben bilirim sanıyor da evde kadının sözü geçmedik ev görmedim ben eninde sonunda dinliyor erkekler bizi başka şansı yok
şimdi bişey derim hatırlarsınSen tanıyor musun bu arkadaşı?
Ben çıkaramadım
sennnnnn beni miiiii unutacaksın nayırrrrrr nolamaz aslaaaaaaa olamazzzzzzzzz unutamazsın beni beni ruhunuuuuuuuuuuuuBizde onu unutalım
şimdi bişey derim hatırlarsın
İyiyiz canım kızlarla yeni kategoriyi konuşuyoruz acep ne olacak diye çok şükür her şey güzel gidiyor hamdolsunah canımmmmmm buralardayım takımda var ya her zaman gelmeye fırsatım olmuyor nasılsın
sennnnnn beni miiiii unutacaksın nayırrrrrr nolamaz aslaaaaaaa olamazzzzzzzzz unutamazsın beni beni ruhunuuuuuuuuuuuu
Bizi kezzaplamasın sonraBizde onu unutalım
katılım çok olamasın öyle bir kategori olsun aklımız bulamaç olmasın yeterİyiyiz canım kızlarla yeni kategoriyi konuşuyoruz acep ne olacak diye çok şükür her şey güzel gidiyor hamdolsun
ne yazıyor adımın altındaBizi kezzaplamasın sonra
Bnce 20 tane idealkatılım çok olamasın öyle bir kategori olsun aklımız bulamaç olmasın yeter
Sen her yöreden bişeyler düşün dussuzumkatılım çok olamasın öyle bir kategori olsun aklımız bulamaç olmasın yeter
aynen insanın aklı karışıyor yahuuuuBnce 20 tane ideal