- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
İlk 5 önemli benceArtık bu kategori bizler için bitti, ilk 3 için devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 5 önemli benceArtık bu kategori bizler için bitti, ilk 3 için devam ediyor
Estafurullah bitanem, hepimizin elinden güzel şeyler çıkıyor maşallahSenin kadar değilim canmm
Aynen üzerine dussek herşeyi super yapariz
İlk 5’teyim, benim için bittiAhahahaha benim için bitmedi dermişim 10 oyla
Mesela bi börek bi baklava acamamEstafurullah bitanem, hepimizin elinden güzel şeyler çıkıyor maşallah
Öyle deyip hakkımıza Girme lütfenİlk 5 önemli bence
Zamanla hepsi olur canımMesela bi börek bi baklava acamam
Çünkü daha hic denemedm :)
evet o da önemli ilk yarismamda sonuncu olmuştumÖyle deyip hakkımıza Girme lütfen
Son beş de çok önemli
OylarımızÖyle deyip hakkımıza Girme lütfen
Son beş de çok önemli
Oylarımız aynı bunu kutlayalım
Evet bencede :)Zamanla hepsi olur canım
Ben ilk yarışmada ilk beşte olunca bı havalara girmiştim pissssss diye söndümevet o da önemli ilk yarismamda sonuncu olmuştum
Denemeden açamam demek olmaz bacımMesela bi börek bi baklava acamam
Çünkü daha hic denemedm :)
Ayrılmak isteyen yok ki bebişimEvet bencede :)
Senin peşini birakmayacagm
:) bi sonuyorsun bi havalaniyorsun burası boyle acayip albenili bi yerBen ilk yarışmada ilk beşte olunca bı havalara girmiştim pissssss diye söndüm
Evet kutlayalim tabi mi bence hepimiz kazandık kus yuvası da neymişOylarımız
Evet bak doğru hemen pazar gnu deneyeyim o zaman :)Denemeden açamam demek olmaz bacım
Ayrılmak isteyen yok ki bebişim
Bize çeyrek taksalar da olur madalyadan geçtimEvet kutlayalim tabi mi bence hepimiz kazandık kus yuvası da neymiş
Eşim benim böreğini hiç sevmez geçen su un tuz dan yoğurdum üzerini yaglayip beklettim elle açtım çok güzel oldu acamazsan öyle dene :))Evet bak doğru hemen pazar gnu deneyeyim o zaman :)
Çeyrek istediğimizi duysa bence kazen hepimize madalya verirBize çeyrek taksalar da olur madalyadan geçtim