- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
İçli köfteMesela ne gibi şeyler yapılıyor :)
Yöresele girer aslında, eğer el açması hamur işleri olursa yapılabilir.Ben hic yapmadım bana ogretirsin birgün değil mi
Korktuğum için yapmadım sanki zehirlenecekmişim hissi uyandırıyor kireç bendeKabak tatlısını hic kireç e yatırıp denedinz mi
Anaaam hiçbirini daha önce yapmadım hahahahahhaİçli köfte
Çiğ köfte
Kayseri mantısı
Tirit
Çığırtma
Fellah köftesi
Kilis tava
Kebap
Vs vs vs
Himmmm yoresele her turlusu giriyor o zamanYöresele girer aslında, eğer el açması hamur işleri olursa yapılabilir.
Yöreselde de Balkan olarak yapılabilir
Alışırsın gülümAnaaam hiçbirini daha önce yapmadım hahahahahha
HahahahaKorktuğum için yapmadım sanki zehirlenecekmişim hissi uyandırıyor kireç bende
Alisalimmm yavaş yavaaasss bu isler :)Alışırsın gülüm
Birtek tatlının girmeyeceğini düşünüyorum canım o ayrı kategori oluyor ' hatay künefe' gibiHimmmm yoresele her turlusu giriyor o zaman
Cesaret edip yapmadım hep aklımda olan bişey ama denemedim. Kabağın bol oldupu ana yurdunda yaşıyorum kireçli denemedim kuzum inşallah yaparım birgünHahahaha
Kız yıllardır yiyorm ben hala ayaktayim ama ayaklarm ilerde kireclenirse sebebi kabak tatlisindaki kireç diyecegimmm
Himmm anladimmBirtek tatlının girmeyeceğini düşünüyorum canım o ayrı kategori oluyor ' hatay künefe' gibi
Birbirimize çok güzel şeyler katacagiz galibaCesaret edip yapmadım hep aklımda olan bişey ama denemedim. Kabağın bol oldupu ana yurdunda yaşıyorum kireçli denemedim kuzum inşallah yaparım birgün
İnşallah canım tabiki onun için burdayızBirbirimize çok güzel şeyler katacagiz galiba
Bak bende onu super yaparmİnşallah canım tabiki onun için burdayızöğreneceğimiz çok şey var ben salata yapmayı beceremem mesela tutturamam lezzetini
Artık bu kategori bizler için bitti, ilk 3 için devam ediyorBir sonraki kategori konuşmaya başlamış kızlar
Üstüne düşşem olur aslında ama sonuç başarısız oluncaBak bende onu super yaparm
Gecen bir yapmism bir tabak bile kalmadı :)
Senin kadar değilim canmmÜstüne düşşem olur aslında ama sonuç başarısız olunca
Ellerine sağlık hamarat hatun
Ahahahaha benim için bitmedi dermişim 10 oylaArtık bu kategori bizler için bitti, ilk 3 için devam ediyor