Ben yazmasam yada Canan yazmasa neyi görüntüleycen. Şuanda burayı güncel tutuyoruz, gelip gören oyunu kullanıp gidiyor. Sabah uyanır uyanmaz, buraya gelip ışıkları yakıyorum. Güneş agarmadan bile 15 ziyaretçi vardı
Ahahah konuyu anladik heralde... kim ne demis onu kacirmisimm.. bi ara biri esi varken baska birine oy vermesi dusunulemezdi gibi bisey soylemisti onu okudum....ama diger dedikleriyle ilgili msjlari okumadim..
Hem benim katilmami istiyorsa bana diycek
Bana bırak kendini
Çok iyi ne güzel abla yaa2 gün kursa gidiyorum.Bu hafta bir gün alışveriş,bir gün dişçiye gittim.Gündüzleri dolu dolu geçiyor
Sağol canımÇok iyi ne güzel abla yaa
Geçmiş olsun bu arada abla
İyi canm sendn
Ne haber?
İyi akşamlar canım hiç olur mu öyle şey maşaallah gayet başarılısınİyi akşamlar güzelliklerkeşke internetim olsa da muhabbetlerinize ortak olabilsem oylamadan beklentimi alamadım bi yerlerde yanlış yapıyorum ama nerede bilemiyorum kaç kez katıldım ama yemek konusunda yeteri kadar iyi değilim sanırım ama muhabbetlerinizi okumak hoşuma gidiyor hepinizi öpüyorum iyi akşamlar diliyorum
Bende gidixem disciye korkuyirmSağol canım
Bende gidixem disciye korkuyirm
Hiç korkma canım ben neredeyse 15 yıldır bekletiyorum boşa bekletmişim:)Bende gidixem disciye korkuyirm
Misafirlerim vardı, yeni çıktılar canım.
Sağol canım, evet geçtim
4 tane den 3 tane kalmış. 2 transfer edildi, biri donduruldu. 6 Kasım test günüm
Yok canım seni unutur muyuzMisafirlerim vardı, yeni çıktılar canım.
Bende diyecektim, beni unuttular diye
Bebişimle ilk karşılaşmamız olcak Evet
Allahım nolur sağlıklı olsun nolur