- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi çok bekletmeMutlaka katılacağım yazıp katılmadığım bilmem kaçıncı yarışmada herkese başarılar :) bugün değil ama birgün mutlaka aranızda olacağım :)
Birkaç kere niyetlendim ama hep yaptığım şey bitince aklıma geliyor yarışmaya katılacağım :)Bizi çok bekletme
Konunun müdavimleri kısmında @-cantanem- ve _CaNanSu_ adı geçti. Hiç Yasmin de sabah akşam burada denmedi, gece kepenkleri Yasmin indiriyor denmediYok canım seni unutur muyuz
Konunun müdavimleri kısmında @-cantanem- ve _CaNanSu_ adı geçti. Hiç Yasmin de sabah akşam burada denmedi, gece kepenkleri Yasmin indiriyor denmedi
Korkusuzsun senBende yarin gideceğim
Korkmuyorum
Oyyy canım
Evet onu unuttuk
Hakkını yemeyelim...
Dükkanı sen kapatiyorsun
Hadi yaaa o zaman randevu akşam iyi olacakHiç korkma canım ben neredeyse 15 yıldır bekletiyorum boşa bekletmişim:)
arada oluyor boyle yeni arkadaslar uyumda zorlanma sureci diyelimben arkadaslarimla mutluyuz topigimizdenaynen katılıyorum
Neyse biz devam ediyoruz.Yeni kategori uygun olursa yapmayı düşündüğünüz tarifi bana bildirirsiniz.Birkaç kere niyetlendim ama hep yaptığım şey bitince aklıma geliyor yarışmaya katılacağım :)
Ben demedim öyle bir şey:)Konunun müdavimleri kısmında @-cantanem- ve _CaNanSu_ adı geçti. Hiç Yasmin de sabah akşam burada denmedi, gece kepenkleri Yasmin indiriyor denmedi
Aynen canım ihmal etme:)Hadi yaaa o zaman randevu akşam iyi olacak
Mutlaka katılacağım yazıp katılmadığım bilmem kaçıncı yarışmada herkese başarılar :) bugün değil ama birgün mutlaka aranızda olacağım :)
Çok güzeliz değil mi:)arada oluyor boyle yeni arkadaslar uyumda zorlanma sureci diyelimben arkadaslarimla mutluyuz topigimizden
Baska bir site bilmiyorum ben kimse kimseyi tanimamasina ragmen bu kadar icten candan olamaz birbirime menfaat olmaksizin.Budasan arkadas edinip yillardir gorustugun arkadaslarimda oldusevgi guzellikten zarar gelmez
Beklerizzz
İnsss ablaAynen canım ihmal etme:)
Sohbete katılmakla başlayabilirsiniz:)
İnsss abla