Zaten senin demen yeterli nevosummm..Belki söyleyemiyor ima ediyor.Ne var sen de artık anlasan
Hadi ya daha kullanamadın mıZaten senin demen yeterli nevosummm..
Ama bende is yok gariban gariban kosede dururum ben
Tek tek tarifleri incelerim.. kim nasil yazmis bakarimmm .. damak tadima uyuyor mu onu dusunurum en son da sunumla noktayi koyarimm..
Iste bundan sebep karar verip oy kullanamadim..
Tatlı olmadığını, tatlı bir kategoriden sonra tatlı olmaz demiştin zatenVerdim ip uçu daha ne istiyorsun
Sağ gösterip sol vurmayalımTatlı olmadığını, tatlı bir kategoriden sonra tatlı olmaz demiştin zatendevrelerim yandı
Evet kullanamadim..rica ederim.. her zaman emege saygi...Hadi ya daha kullanamadın mıSeni takdir ediyorum keşke herkes senin gibi incelese
Teşekkür ederizEvet kullanamadim..rica ederim.. her zaman emege saygi...
Bulgurdan yapılan tarifler yapsak meselaSağ gösterip sol vurmayalım
Hani yöreseldi fikir mi değişti:)Bulgurdan yapılan tarifler yapsak mesela
Zaten yöresel düşünüyorum. Sadece fikir olsun dedimHani yöreseldi fikir mi değişti:)
Zaten yöresel düşünüyorum. Sadece fikir olsun dedimsebzeli bir kategori de olabilir
Daha önce kış sebzeleri yaptık ve karnıyarık 1. olduMesela kış sebzeleri olabilir
Aaa o yaz sebzesi amaDaha önce kış sebzeleri yaptık ve karnıyarık 1. olduGerçi şimdi bana soruyorsunuz:)İzin vermezdim:)
Aynen öyle canım:)O yüzden kış sebzeleri nasıl olur bilmiyorum:)Hem daha erken yeni başladık:)Aaa o yaz sebzesi amaevet sana sorulup karar verilmesi çok iyi olmuş
Yani böylelikle bunu elemis olduk. Hamur işi de değildir.Aynen öyle canım:)O yüzden kış sebzeleri nasıl olur bilmiyorum:)Hem daha erken yeni başladık:)
Cıksss olmaz:)Yani böylelikle bunu elemis olduk. Hamur işi de değildir.
Cıksss olmaz:)
Canan beni bilirsin konuştum mu susmam ama burada nutkm tutuluyor
Bu konuda en çok ben ve cananın emeği var
Evet, öyle devam ederiz inşallah. Bi sonuç gününe erelim de
Aynen, bize ayrı ödül verilmeli