- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Bildim galiba
Eğer öyle ise fırça atacağımBizi daha önce nasıl keşfetmezsin Niye gelip yarışmaya katılmazsın
Kazanırsan kazandım diye kaçmak yokSopalar fazla oldu korkup kaçma
Çok uyanıksınTamam usta. Hangi malzemeler lazım. Liste yapim
Tamam o zaman birlikte eskiyeceğizFazlasiyla
Yok kacmam iyi sardi burasi :))
Bn genelde google bisi bakcagim zaman kizlar soruyor yazardim bide gezinirken burayi gordum. Sonra uye olayim dedim yorum yapamiodum cunku, yoksa hic bilmiodum
Daha 2 aydir buralardayim vallahi eski deilim
Tüh yaa o kadar da belki ip ucu alırım diye ümitlenmistim.Çok uyanıksınSen şeker hariç her şeyi hazırla Şeker lazım olmayacak
Tamam o zaman birlikte eskiyeceğizBuradan kaçış yok tariflerin ve sohbetinle her zaman bekliyoruz
Verdim ip uçu daha ne istiyorsunTüh yaa o kadar da belki ip ucu alırım diye ümitlenmistim.Bence yinede yöresel
İnşaallah canımInsallah, kacmaya niyetim yok
Sen yarışmaya katılmadığın için sitem ediyorNoldu neden o kadar aciklama yapti yau.. ben ne kacirdim.. kim ne demisss
BencedeTamam cananı bekleyelim
Sensz olmazBen çekileyim mi
Oylamada bulunmayarak tepki gostermektense oylama yaparak emek veren arkadaslarimiza destek olabilirdiniz saniyelerle birseyler kaybetmiyoruz.Burasi kadinlar kulubu birbirimizin dostuyuz reklam sitesi degil sizin gelen link emek sayfasidir.
Bir yere gitmem zatenSensz olmaz
Gündüz bnm de bazen bitmiyorBir yere gitmem zaten
Bu sıra işim bitmiyor size gündüz yetişemiyorum
Ahahah konuyu anladik heralde... kim ne demis onu kacirmisimm.. bi ara biri esi varken baska birine oy vermesi dusunulemezdi gibi bisey soylemisti onu okudum....ama diger dedikleriyle ilgili msjlari okumadim..Sen yarışmaya katılmadığın için sitem ediyorNe zaman katılacak kaç aydır bekliyoruz diyor
Coook iddialı wouuuwAhahah konuyu anladik heralde... kim ne demis onu kacirmisimm.. bi ara biri esi varken baska birine oy vermesi dusunulemezdi gibi bisey soylemisti onu okudum....ama diger dedikleriyle ilgili msjlari okumadim..
Hem benim katilmami istiyorsa bana diycek
Belki söyleyemiyor ima ediyor.Ne var sen de artık anlasanAhahah konuyu anladik heralde... kim ne demis onu kacirmisimm.. bi ara biri esi varken baska birine oy vermesi dusunulemezdi gibi bisey soylemisti onu okudum....ama diger dedikleriyle ilgili msjlari okumadim..
Hem benim katilmami istiyorsa bana diycek
Sıralamanın oylamada önemsiz olduğunu, gayet net anlayanlardanız diye düşünüyorum, ki ben ve son 3-4 yarışmaların 1. leri, hep son sıralarda olduk. Yine de kazandık.Bu arada neden bu kadar çok tanıtım yaptınız derseniz ?
- Geçen sefer 100.000 okunma sayısını geçince katılan herkesi PRO üye yapmıştık. Bunda tabii ki çıta(rakamı açıklamıyorum) farklı oldu. Yeni hedefe ulaşmak için bu kadar çok tanıtım yapıldı. Çok tanıtım da değil sadece Bilgilendirme 2-3 gün önce yapıldı hepsi bu. Diğer yarışmalardan tek farkı bu. Bu sebeple öküz altında lütfen buzağı aramayalım. Sizler için iyi bir şey yapmaya çalışırken eşi katıldı sıralama ona göre yapıldı vs vs vs vs hoş olmuyor.
Bir diğer konu her yarışmada sıralamayı farklı yapıyoruz ki taktik geliştirmeyin diye. Bunda eşimin mesaj sayısı fazla olduğu içinNevreste 'ye mesaj sayısı en az olandan en çok olana göre sıralayalım demiştim. O da maalesef burada açılan konuda ki mesaj sayılarını kriter almış. Oylama açılınca bunu gördüm oysa eşim en altlarda olacaktı. Bu arada sıralamanın eskisi gibi önemi olmadığını da oy dağılımından görüyorsunuz.
Son olarak iyi niyetle bir şeyler yapıyoruz lütfen tadında bırakalım ...
2 gün kursa gidiyorum.Bu hafta bir gün alışveriş,bir gün dişçiye gittim.Gündüzleri dolu dolu geçiyorGündüz bnm de bazen bitmiyor