Ben hiç tadına bakmak istemedim, merak etmedim açıkçası. Sevmeyecegimi düşünüyorum tadını niyeyse :)) Konya şekeri gibi tadı varmış gibi geliyor, onu da sevmem benAslında merak etmiyor değilim, ama tadını bildiğim ve damak tadıma uyanları seçiyorum genelde.
Tatlılarda çikolatalı ve kakaolu ürünler daha çok prim yapıyor, bunları hepimiz biliyoruz. Fakat kendi sevdiğimiz ve iyi tutturduğumuz tarifleri yapıyoruz(m)
Heyecanlanma yabancı değilizCanan beni bilirsin konuştum mu susmam ama burada nutkm tutuluyor
Bu konuda en çok ben ve cananın emeği varKazen ne dedi gördün mü?
Geçen yarışmada olduğu gibi pro üyelik olabilirmiş.Ama görüntüleme çıtası varmış.Onu geçmemiz lazım.Ben senin yerinde olsam konuyu güncel tutar.Muhabbeti güncel tutardım:)
Evet, öyle devam ederiz inşallah. Bi sonuç gününe erelim deOhhh iyi canım:)Sonrada boşver biraz dağınık olsun,yemek eksik olsun.Kendini yorma canım:)
Aynen, bize ayrı ödül verilmeli
Ben değilim siz olabilirsinizMesaj sayımı kriter almayalım
Ama mesaj demiyoruz.Görüntüleme diyoruz.Siz yazdınız biz okuduk ve görüntüleme sayısı artıBu konuda en çok ben ve cananın emeği var
Evet, öyle devam ederiz inşallah. Bi sonuç gününe erelim de
Aynen, bize ayrı ödül verilmeli
Rafadan Tayfa gibi olduk
Mşaallah Rabbim muhabbetinizi artırsınRafadan Tayfa gibi olduk
Ben yazmasam yada Canan yazmasa neyi görüntüleycen. Şuanda burayı güncel tutuyoruz, gelip gören oyunu kullanıp gidiyor. Sabah uyanır uyanmaz, buraya gelip ışıkları yakıyorum. Güneş agarmadan bile 15 ziyaretçi vardıAma mesaj demiyoruz.Görüntüleme diyoruz.Siz yazdınız biz okuduk ve görüntüleme sayısı artıHakkımızı yemeyin
Amin canım,Mşaallah Rabbim muhabbetinizi artırsın
Allah razı olsunBen yazmasam yada Canan yazmasa neyi görüntüleycen. Şuanda burayı güncel tutuyoruz, gelip gören oyunu kullanıp gidiyor. Sabah uyanır uyanmaz, buraya gelip ışıkları yapıyorum. Güneş agarmadan bile 15 ziyaretçi vardı
Bu sıra denk gelmiyoruz.Onunda benim de işler yoğun:)
Yeni üyesiniz yoksa başka üyeliğiniz mi vardı?Onu iptal edip yeni aldınızCok sacma olmus sondakiler en cok oy almisken siralamayi dikkate almak, yada tadina baktim verdim lafini ciddi ciddi gercek sanmak.
Laf olsun demisler sanirim
6 yil olmus ve ben yeni goruorum
Evet ustam, buyurAllah razı olsunSen benim yardımcı değil misin öyle konuşmadık mı
Evet abla :)Ama ilk 5'tesin bunu biliyorduk:)
Estağfurullah üstadımEvet ustam, buyur
Yapisayim bari onlara
Yöresel olacakEstağfurullah üstadımYeni kategori ne olacak bir fikrin var mı?
Yapış çeneleri düşsünYapisayim bari onlara
Yeni üyesiniz yoksa başka üyeliğiniz mi vardı?Onu iptal edip yeni aldınız