Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .

:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi

Kırmızı teorisi çürüdü,bilindik tarif tezi çürüdü,süslü farklı tarif,sunum tercih ediliyor uzun zamandır
Bugün aklıma geldi bı anket yapılsa Nevreste acsada neye göre oy verdiler birde onu öğrensek

Mesela Makaron bekliyordum ben çok yüksek alır diye ://

Kimse tadamadigina gore kazen de oldugu gibi
Herkes goruntuye verdi sanirim
Mesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündüm

Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın
İnşallah karnında da madalya olur canım

Mesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündüm

Bilmem bnde meraktayim
benim tarife tembelim sanirim ugrasamam demistinya ben ordan cikarak dedim.

Bilmem bnde meraktayim
benim tarife tembelim sanirim ugrasamam demistinya ben ordan cikarak dedim.
Aynen hem sikacağım yoktu yaaa dedim bı çok oy almak için neden var çok uğraştırıcı denir diye düşünmüştüm açıkçası ama çocuklar la yapmak zevkli olabilir aslında

Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın
İnşallah karnında da madalya olur canım

Insallah canim.
Burayi dua gruplariyla kesfettim, keske daha once kesfetseymisim getirisi oldu manevi yonden
Sonrada bura cikti karsima deneyim bi heyecan olsun dedim

İnşallah o da olur canım

Daha öncede söyledim
Bence pratik olmadığı için oy almaz diyordum hani ben azıcık tembelim ya yapamayacağım için oy vermezdim şahsen ama kk kadını öyle demiyor
Görüntü güzel. Güzelliğe göre oy veriliyor zaten genelde :) Ben görünce canım çeken şeylere veriyorum oyumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…