İnşallah canım ,kazanacaksın ,madalyan karnında olacak inşallahOrası öyle tabi. Kumarda kaybeden aşkta kazanır
Amanın ,bana dil çıkardı
Tesekkurler canim
Hayırlı olsun canım ins :)Sağol canım, evet geçtim
4 tane den 3 tane kalmış. 2 transfer edildi, biri donduruldu. 6 Kasım test günüm
İnşallah canım ,kazanacaksın ,madalyan karnında olacak inşallah
Amanın ,bana dil çıkardıdur seni kibleyeyim maşallah ilk katılımda alacaksın madalya Daha önce başka nickle katılıp üyelik iptali yaptırdın mı?Kimseye söylemem aramızda
Bugün aklıma geldi bı anket yapılsaKırmızı teorisi çürüdü,bilindik tarif tezi çürüdü,süslü farklı tarif,sunum tercih ediliyor uzun zamandır
Mesela Makaron bekliyordum ben çok yüksek alır diye ://Oylama çekişmeli gidiyor hakeden kazansın bütün tarifler çok güzel
Çok oy alır dediğim tarifler vardı beklediğim gibi olmadı, arada kaynadılar gibi sanki hakettikleri derecede oy almadılar buna üzüldüm.
Mesela Makaron bekliyordum ben çok yüksek alır diye ://
Mesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündümKimse tadamadigina gore kazen de oldugu gibi
Herkes goruntuye verdi sanirim
Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi
Mesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündüm
Aynen hem sikacağım yoktu yaaa dedim bı çok oy almak için neden var çok uğraştırıcı denir diye düşünmüştüm açıkçasıBilmem bnde meraktayim
benim tarife tembelim sanirim ugrasamam demistinya ben ordan cikarak dedim.
Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın
İnşallah karnında da madalya olur canım
Ben de son sunum bayağı etkili oluyor, tabii damak tadıma uyması şartıylaMesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündüm
Olabilir bakalım artık başka bahara kaldikBen de son sunum bayağı etkili oluyor, tabii damak tadı a uyması şartıyla
İnşallah o da olur canım:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi
Macaronu herkes bilmiyor, misâl benMesela Makaron bekliyordum ben çok yüksek alır diye ://
Görüntü güzel. Güzelliğe göre oy veriliyor zaten genelde :) Ben görünce canım çeken şeylere veriyorum oyumu :)Daha öncede söyledim
Bence pratik olmadığı için oy almaz diyordum hani ben azıcık tembelim ya yapamayacağım için oy vermezdim şahsen ama kk kadını öyle demiyor
Ben onun memleketinde yaşıyorum daha hiç yemedimMacaronu herkes bilmiyor, misâl ben