Iyiyim canımCanımmmmmm
Nasılsın?
Sabahtan beri alışverişteyim...
Şimdi dönüyorum eve...
Kızlara kışlık kiyafetler aldık...
Çocukları kaynanama bıraktım...
Hengel yapmış...
hazır yemeğe konacağım birazdan
Sayfalarda birikmiş akşam okurum
Oylamada bulunmayarak tepki gostermektense oylama yaparak emek veren arkadaslarimiza destek olabilirdiniz saniyelerle birseyler kaybetmiyoruz.Burasi kadinlar kulubu birbirimizin dostuyuz reklam sitesi degil sizin gelen link emek sayfasidir.Niye zorla bu konuya getiriliyoruz anlamadım. Yemek konuları ilgimi çekmiyor.
Oylamada bulunmayacağım. Herkese başarılar. Ve ellerinize sağlık.
Iyiyim canım
Vay bee kayınvalidesi hingel yapmış gelinineafiyet olsun. Görüşürüz akşam
Güle güle mutlu günlerde giyip eskitsinler prensesler
Oylamada bulunmayarak tepki gostermektense oylama yaparak emek veren arkadaslarimiza destek olabilirdiniz saniyelerle birseyler kaybetmiyoruz.Burasi kadinlar kulubu birbirimizin dostuyuz reklam sitesi degil sizin gelen link emek sayfasidir.
Sende başka sefere alırsın
Sağol canımcım
Amin inşallah...
Acayip pahalı herşey...
Kendime birşey alamadim onlarin eksiklerini tamamliyacam diye
Görüşürüz canım
Tarifin altta veya üste olması bir şey değiştirmiyor.Bunu daha önceki kategorilerde ve bu kategoride gördük...Bu arada neden bu kadar çok tanıtım yaptınız derseniz ?
- Geçen sefer 100.000 okunma sayısını geçince katılan herkesi PRO üye yapmıştık. Bunda tabii ki çıta(rakamı açıklamıyorum) farklı oldu. Yeni hedefe ulaşmak için bu kadar çok tanıtım yapıldı. Çok tanıtım da değil sadece Bilgilendirme 2-3 gün önce yapıldı hepsi bu. Diğer yarışmalardan tek farkı bu. Bu sebeple öküz altında lütfen buzağı aramayalım. Sizler için iyi bir şey yapmaya çalışırken eşi katıldı sıralama ona göre yapıldı vs vs vs vs hoş olmuyor.
Bir diğer konu her yarışmada sıralamayı farklı yapıyoruz ki taktik geliştirmeyin diye. Bunda eşimin mesaj sayısı fazla olduğu içinNevreste 'ye mesaj sayısı en az olandan en çok olana göre sıralayalım demiştim. O da maalesef burada açılan konuda ki mesaj sayılarını kriter almış. Oylama açılınca bunu gördüm oysa eşim en altlarda olacaktı. Bu arada sıralamanın eskisi gibi önemi olmadığını da oy dağılımından görüyorsunuz.
Son olarak iyi niyetle bir şeyler yapıyoruz lütfen tadında bırakalım ...
Çok haklısınız kazen;Bu arada neden bu kadar çok tanıtım yaptınız derseniz ?
- Geçen sefer 100.000 okunma sayısını geçince katılan herkesi PRO üye yapmıştık. Bunda tabii ki çıta(rakamı açıklamıyorum) farklı oldu. Yeni hedefe ulaşmak için bu kadar çok tanıtım yapıldı. Çok tanıtım da değil sadece Bilgilendirme 2-3 gün önce yapıldı hepsi bu. Diğer yarışmalardan tek farkı bu. Bu sebeple öküz altında lütfen buzağı aramayalım. Sizler için iyi bir şey yapmaya çalışırken eşi katıldı sıralama ona göre yapıldı vs vs vs vs hoş olmuyor.
Bir diğer konu her yarışmada sıralamayı farklı yapıyoruz ki taktik geliştirmeyin diye. Bunda eşimin mesaj sayısı fazla olduğu içinNevreste 'ye mesaj sayısı en az olandan en çok olana göre sıralayalım demiştim. O da maalesef burada açılan konuda ki mesaj sayılarını kriter almış. Oylama açılınca bunu gördüm oysa eşim en altlarda olacaktı. Bu arada sıralamanın eskisi gibi önemi olmadığını da oy dağılımından görüyorsunuz.
Son olarak iyi niyetle bir şeyler yapıyoruz lütfen tadında bırakalım ...
Aynen canım, bence yarışma gayet iyi gidiyorTarifin altta veya üste olması bir şey değiştirmiyor.Bunu daha önceki kategorilerde ve bu kategoride gördük...
Evet orada benim hatam olmuş.Ben konu mesaj sayılarını kriter aldım.Ama nasıl dizilirse dizilsin sonuç asla değişmezdi.Buraya gelip oy verenlerin%80'i kim yapmış,nasıl yapmış,ne kullanmış,tarif aşaması anlatımı iyi mi vs bakmıyor.Ama keşke baksalar orası ayrı bir konu:)Gelip sunuma,damak tatlarına göre oy verip gidiyorlar.
Beklediğimiz sonuçtan farklı bir şey olmadı...Un kurabiyesi için konuşacaksak en çok bilinen ve çok sevilen bir tariftir.Sunum dehşet olmuş kimse inkar edemez.
Ben günlerdir boşa demiyorum sunum ve tarif efsane olacakAynen canım, bence yarışma gayet iyi gidiyorun Kurabiyesi de muhteşem görünüyor. Kimse bunu inkar edemez
Tarifin altta veya üste olması bir şey değiştirmiyor.Bunu daha önceki kategorilerde ve bu kategoride gördük...
Evet orada benim hatam olmuş.Ben konu mesaj sayılarını kriter aldım.Ama nasıl dizilirse dizilsin sonuç asla değişmezdi.Buraya gelip oy verenlerin%80'i kim yapmış,nasıl yapmış,ne kullanmış,tarif aşaması anlatımı iyi mi vs bakmıyor.Ama keşke baksalar orası ayrı bir konu:)Gelip sunuma,damak tatlarına göre oy verip gidiyorlar.
Beklediğimiz sonuçtan farklı bir şey olmadı...Un kurabiyesi için konuşacaksak en çok bilinen ve çok sevilen bir tariftir.Sunum dehşet olmuş kimse inkar edemez.
Zaten önden içli kofteyi görünce anlamalıydık, oda çok güzeldiBen günlerdir boşa demiyorum sunum ve tarif efsane olacak
Emira SY sufflesi içinde öyle söyledim .Emine Beder mi dediler.Emine Beder'i geçti
Aynen ben de bundan çok şikayetçiyim:)Bu arada eşimin tarifine tadına baktımda oy verdim diye dün latife ettim. tadından dolayı değil konu içinde ayrıntılı anlatıp yapıp gitmiş
- ( Evde Biskin Yağ Yapımı )
- Evde susuz margarin nasıl yapılır
diye 2 konu daha açıp konusundan link vermiş. Yani tarifine ait kimse şunu nasıl yaptın diye soru soramaz. Hepsinin cevabı var.
Bu sadece bir örnek, daha öyle tarifler var ki süperler ama görseli kuvvetli olmayınca oy alamıyor. Ya da bilinen bir tarif değil diye oy almıyor. O kadar güzel anlatımlar olmuş ki onların emeğine yazık.
Lütfen bu sebeple oy vermeden tüm tariflere tek tek bakın. Ayrıntıları sorun ....
yemekteyizi geçtik ...
Sende başka sefere alırsın
Canım onun yemek bölümünde başka tarifleri var.Zaten önden içli kofteyi görünce anlamalıydık, oda çok güzeldi
Evet sufle de süperdi, şahane sunum. Sonuna kadar hak etti
Sen iyice köye alıştın tabiInşallah canım
Köyde yaşamak ne güzel
Harcamalar kısıtlı oluyor
Belli zaten, cok becerikli maşallah :)Canım onun yemek bölümünde başka tarifleri var.Sunumlar dehşet Tabi becerikli ve çok özenli biliyorum.