- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
Sağol canımHayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımHayırlı olsun canım
Seker komasina girmemishsin iyi kideger miydi bi kac yumurta icinTesekkurler canim. Catlama goruntusu versin die az badem sekeri yemedim, parcalaniodu hemen azicik kirim derken
Zaten hanim varsa baska bi tarife oy vermek icin aslan yuregi yemek lazimbu arada gunaydin NevosEn doğru seçimi yapmışsınız.Tadına baktığınız bir tarife oy vermek en mantıklısı:)Tabi bir de hanım beğenmediniz zannedecek orası ayrı bir konu:)
Çok konuşulacak birşey mis ama belli değil ödül sanırım kuş yuvasınınBu yarışmanın ödülü ne bu arada?İyi bişeyse bir dahakine biz de katilalim
Yarışmada kendim var diye söylemiyorum ama kendim haricinde konuşuyorum en az 5 kurabiye birinciliği hakediyor bu sefer çok harika çünkü herşeySunu soylemek istiyorum bi de incili gelin kurabiyesi de cok guzeldi daha fazla oyu hakediyor
Güneydiiin:)Gerçekten ödül var yani?Ne ki acaba hoş buradaki hanımlarla yarisabilecek yeteneğim yok ama merak ettim ciddi ciddiÇok konuşulacak birşey mis ama belli değil ödül sanırım kuş yuvasının
AynenYarışmada kendim var diye söylemiyorum ama kendim haricinde konuşuyorum en az 5 kurabiye birinciliği hakediyor bu sefer çok harika çünkü herşey
Yarışma kıyasıya gidiyor
Herkes için hayırlısı olsun
Bu arada herkese günaydın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...adaslara-duyuru.795105/page-100#post-57579681Güneydiiin:)Gerçekten ödül var yani?Ne ki acaba hoş buradaki hanımlarla yarisabilecek yeteneğim yok ama merak ettim ciddi ciddi
Teşekkür ederim link için.Hediyeler çok ama çok güzel.Ama buradaki hanımlar çok yetenekli ben imkanı yok kazanamamhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...adaslara-duyuru.795105/page-100#post-57579681
Bak burda yarışmayı kazananlar hedıyelerını paylaşmış :)
O zaman bence hak yemek olurTeşekkür ederim link için.Hediyeler çok ama çok güzel.Ama buradaki hanımlar çok yetenekli ben imkanı yok kazanamam
Pis hırs yaptım bari ben de anama yaptırayım da kendim yapmış gibi foto atayim yarışmada her yol mubahtir
Evet olabilirO zaman bence hak yemek olur