- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
inşallah verirler, bide bişey sorcam. Özelden sorayımEn son 6. gün transfer yapılabiliyor ya, ondan demişlerdir. Ama haber verirler bugün, stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah verirler, bide bişey sorcam. Özelden sorayımEn son 6. gün transfer yapılabiliyor ya, ondan demişlerdir. Ama haber verirler bugün, stres yapma
Sor bacım, bildiğim birşey ise yardımcı oluruminşallah verirler, bide bişey sorcam. Özelden sorayım
Romantizm benden sorulurNe kadar romantik bir kutlama Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun pinkstrap nice güzel yaşların olsun
bana mı diyorsunBis de goreydik nolurduki
İnşaallah Allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Evlat hasreti ve acısı zor. Bende çok uğraştım. Çok şükür mucizem benimle. İnşaallah seninkide gelir. Nerde yaptırıyorsun. Burası yeri değil ama sordum artık :))Sabah 11 de transferim var
He sana dedimdi bacim..bana mı diyorsun
Oo superr haydi gozun aydin olsun.. tutunsunlar insallahh..Sabah 11 de transferim var
Hayırlı haberlerle gel inşallahSabah 11 de transferim var
Sabah 11 de transferim var
Sağol canım, amin. Benim bir oğlum var. Rabbim Her isteyene bu duyguyu yasatsın :)İnşaallah Allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Evlat hasreti ve acısı zor. Bende çok uğraştım. Çok şükür mucizem benimle. İnşaallah seninkide gelir. Nerde yaptırıyorsun. Burası yeri değil ama sordum artık :))
ilaç hakkında bişey sordumHe sana dedimdi bacim..
Sağol canım, amin.Oo superr haydi gozun aydin olsun.. tutunsunlar insallahh..
inşallah canımHayırlı haberlerle gel inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla sevdiklerinle nice uzun mutlu sağlıklı huzurlu yıllarınız olsunTeşekkür ederim canım inşallah
Hayirli sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim.. Canım çok sevndmSabah 11 de transferim var
Hoşgeldin abla hayırlı aksamlarHayırlı akşamlar hanımlar
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin abla hayırlı aksamlar