Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Dikişe faydalı olacağını düşünmemiştim, hatta acaba baskı yaparak zarar verir miyim diye düşündüm
Bende doktora sorup izin verirse hemen kullanayım o zaman, hem kiloyu verirken sarkmayı engeller. Maşallah maşallah 42 nasıl bir kilodur

Ilk zamanlarda alışamamıştım bende
Ama alıştım bir muddet sonra...

Gun icinde tak cikar yaptim ilk donem alisana kadar...
Vucut alışıyor mecbur
Ben boydan rahat ettm valla yoksa diğerleri mahvetti beni ama süper toparliuor

İkinciden sonra napsam gitmedi ama şuan iyi yine kilom

Mumya gibi

Baskı yapıp zarar vermiyor sanırım, yani en azından benim doktorum kullanmamda bir sakınca görmedi, onayladı, biliyorsun doğumdan sonra karın epey bir gevşek oluyor, lımbır lımbır oynuyor desem doğru bir tanım olur galiba, o hali dikişlere daha bir baskı yapıyor gibi, şimdi sezaryenler nasıl bilmiyorum ama 23 sene evvel doğum yaptığımda içte komple dikiş vardı, en dış katman yapıştırma ama kesinin her iki ucunda birer dikiş bulunuyordu, doğumdan 1 hafta sonra gidip iç dikişleri aldırıyordun, ben dikişleri aldırmaya gittiğimde sordum izin istedim, kullanabilirsin demişti.
Korseyi takınca o kadar rahatladım ki, her ne kadar çabuk ayaklanıp günlük yaşama dönmüş olsam da yatağa yatıp kalkma, eğilip doğrulma gerektiren işlerde o dikişler zorlanıyordu korsesiz.

Valla öyle bir kilo işte :)) siz beni hamileyken görmeliydiniz tam bir karikatür gibiydimbir top al kol bacak tak, o benim hamile halim oluyor
Senin doğuma az kaldı sanırım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…