Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ne zaman kullanmaya başladın? Doğum sonrası için aldım 3 parça olanlar var ya, inşallah sıkıntı vermez de takar bende faydasını görürüm
Kırkım çıktıktan sonra cesaret edebildim ben her gün giydim ama ben boydan zibinli korselerden almıştım hem göğüsleri de toparliyor çok güzel

İlk oğlum 9 aylık olduğunda 52 kiloya dsmustumm direke

Mune ablam, cımbızına kurban

Oylamamıza bu defa erken mi teşrif etsen
Oylama başladı mı haber vermezseniz ben ya unutuyorum ya da işlerden kafayı kaldırıp bakamıyorum, arada beni yoklayın, çekip çıkarın diğer bölümlerden
Tariflere bakayım da ona göre karar veririm, oylamanın son günü ne zaman peki?

Banada bu daha iyi toparlar gibi geldi hem üstten hem alttan destekliyor.
Pek sıkıntıya gelen insan değilim ama işte bir umut aldım. İlk bebekte zaten çok almamışım, 40ım çıktığında vermiştim aldıklarımı, şimdi de öyle olur inşallah.

Degisikmis bu da zırhlı araç gbi

Ee Doğum korseli işte anca toparlar En ufak kaçak olmaz her yerden sarıyor
Korse çok işe yarıyor pinkstrap, hızlı alıp çabuk kilo veren bir yapım var, gebelikte 18 kilo aldım, doğumdan 1 ay sonra 42 kiloya düşmüştüm fakat sezaryen doğum olduğundan günlük işlerimi yaparken iç dikişlerde açılma olmasın diye korse kullanmıştım doktorumdan onay alarak, çok büyük rahatlıkmış, vücudu toparlamaya faydası var mı bilemem ama sezaryen sonrası rahat hareket etmeye yararı olduğu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…