boşver yaa kendini üzmene değmez, ama şikayet ettin diye senin de banlanman ilginçç..Ben şikayet ettim . Eksik bir cümle kurmuşum yazdım açıklama yaptım . Bayan bana yalan söylediğimi ima etti . Bende şikayet ettim daha başka üye ile benim hakkımda konuşuyordu. Ban yedik sonra baktım maşallah onun banı benden önce açılmış. İnsanız ya yanlız cümle eksik cümle kurulur bu kadar abartmanın üzerine gitmeni mantığı nedir allahım çok sinirliyim
Ekran aşağı düşmüş bende yazdım sandım ama eksik cümle yazmışım. Bayan alıntı yapınca fark ettim düzenledim ama tabi milleti inandırabilene aşk olsun . Cidden üzüldümboşver yaa kendini üzmene değmez, ama şikayet ettin diye senin de banlanman ilginçç..
tabi ki her zaman düzgün cümleler kurulmuyor, orda senin dediğini ben anladım ama başkası anlamadı ya da anlamak istememiş.. ban süresi de daha önce aldığına göre değişiyormuş bak onu öğrenmiştim:)
off çok zorlandım oyumu kullanırken.
çok iddalılar vardı aranızda ya.
ama oyum cocostar dan yana oldu
ellerine sağlık yapanın.
Oyyy çok tesekkur ederim oy veren ellerinizi dert görmesin :)İlk gördüğümden bari , şeftalili kurabiye.
Boşuna gözlerini çevirme köftehor, birincilik sardı seniii
bide cadı parmağı vardı. Kimse yapmamış, keşke sen yapsaydınİşte zevkler renkler yaa hiç hoşuma gitmedi o tırtıl muhabbeti.. yapan kusura bakmasın ama
hiçççç işim olmazz..Boşuna gözlerini çevirme köftehor, birincilik sardı seniii
bide cadı parmağı vardı. Kimse yapmamış, keşke sen yapsaydın
Boşuna gözlerini çevirme köftehor, birincilik sardı seniii
bide cadı parmağı vardı. Kimse yapmamış, keşke sen yapsaydın
o fazla geldi bence bizlere ... kalburüstü yani...Anam kimse macaron sevmiyor muymuş
Hahahah
bunalima girdim 0 nedir ayolll
Neden birinci olurdun bencehiçççç işim olmazz..
biraz hassasım o konuda.. biliyorum tabi ki kurabiye ama aman Allahım bir de içinden çıkmışlarr
Cadı toynağı kurabiye yapılsaydı konuya uğramazdım
Ben bile bir oy almışım, cok ayıp yahuAnam kimse macaron sevmiyor muymuş
Hahahah
bunalima girdim 0 nedir ayolll