hazır günlük süt mü açık süt mü hazırlarım direkt kullanıyorumSelam kurabiye sakinleri
Günlük süt kullanan var mı? Kullanmadan önce kaynatıyor musunuz ?
Daha belli olmaz
Yazık oldu Cocolarıma
oda kendini öyle teselli ediyor zatenNereden bilecektiniz ki, birşey olmaz. Adamında yollarda ömrü gitti zaten, erkenden dinlendi, fena mı
Ellerine sağlık şimdiden ve afiyet bal şeker olsun canımrica ederim canım acayip elmalı kurabiye çekiyorduklasik tatcıyım ben sanırım en yakın zamanda tarifini uygulayacağım
bnm 20 lik disler 24 yasimda alindi 4 de amaliyatla zor gecmisti hep cekmektense bi anda kurtulmak daha iyin gecmis olsun bu aradaAvatarımdaki çirkin ben ondan güzelim
Bak ben sana demiştim sonda ,başta olmanın önemi yok:)
Canım randevum biraz geçikiknce yapacağı işlemi yapmadı:)20liği çekecekti.Belki genel cerrah müdahalesi gerekebilir.Daha sonra yapalım dedi.Tartar temizliği yaptı.:)
Bendeeee bir gram ilerleme yok
Yerimde sayiyorum ben
Boyle devam ederse iki birinci iki ikinci olacak hahahahahha
Boyle devam ederse iki birinci iki ikinci olacak hahahahahha
İlk yarışma daha lezzetliydi sankiBir yere gitmiyorum bacım, burdayımminiği denedim
Anladım cnm o zaman kolay olurPuf nokta; her defasinda kapagi kapatip cevirmek zor oluo, yaparsaniz kapagin ic yuvarlak kismini bastirmak yeterli kizlar. E minik parcalar alip yuvarlamak yerine icine koyup sıkıvercez iste o kaa