Ah canim valla ikiside kakaolu tarif.. kk seviyor kakao cikolata:)) kiyasiya bi yaris oluyor:)Tontişim kurtar beni
Buarada selam kizlar naparsiniz:) ben ev islerini bitirdim.. kizartmalik patates dogradim2-3 saat sonra yaparim cocuklara ve esime. Camasir attim birde..az oturayim kalkcam tekrar
Sanada masallah:)Yaaa napcan orda:) epilasyon isi icin mi?Maşallah sana
Bende yemeğimi yaptim...
Islerimi bitirdim...
Valiz hazırlayacağım birazdan...
Bursa'ya gidiyorum yarın
Sanada masallah:)Yaaa napcan orda:) epilasyon isi icin mi?
Sanada masallah:)Yaaa napcan orda:) epilasyon isi icin mi?
aaa hakkatenn yarım saat önce yazmış o arada Bdv nin gazabına mı uğradı ki..Kız ben mesaj yazana kadar
Sen banlanmışsın
Ne oldu acabaaa
aaa hakkatenn yarım saat önce yazmış o arada Bdv nin gazabına mı uğradı ki..
Herkese merhaba hayırlı olsun günlerdir sanki adam öldürmüşüm gibi bir ban yedim oylamayı da çok merak ettim tabi
aynenn şöyle bi baktım da denmiş bir şey de yok ortada, ben anlamıyorum bu ban işini de yauu
Kaşla göz arasında gitti
aynenn şöyle bi baktım da denmiş bir şey de yok ortada, ben anlamıyorum bu ban işini de yauu
Teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun
seninki de öyle baktım polemik de göremedim.. şikayet sebepleri neler onları da bilmiyorumTeşekkür ediyorum canım
Ben şikayet ettim . Eksik bir cümle kurmuşum yazdım açıklama yaptım . Bayan bana yalan söylediğimi ima etti . Bende şikayet ettim daha başka üye ile benim hakkımda konuşuyordu. Ban yedik sonra baktım maşallah onun banı benden önce açılmış. İnsanız ya yanlız cümle eksik cümle kurulur bu kadar abartmanın üzerine gitmeni mantığı nedir allahım çok sinirliyimseninki de öyle baktım polemik de göremedim.. şikayet sebepleri neler onları da bilmiyorum
neyse öğrenmeyim de