- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğendin değil mi
yaaa neden böylesiniz gelmeyim mi istiyorsunuzzzz...
Aaa niye canım, alt tarafı parmak ayol. Gel tabikiyaaa neden böylesiniz gelmeyim mi istiyorsunuzzzz...
bi açtım sayfayı direk karşıma bu geldii... Alacağın olsun ....
sana verecektimm gizli favorim sendinn cantanem C ne kadar anlamlı demi.. amaa kaybettin maaleseffffAaa niye canım, alt tarafı parmak ayol. Gel tabiki
tamam geçmiş geçmişte kalsın, yeni bir sayfa açalım, yanlız sen ve bensana verecektimm gizli favorim sendinn cantanem C ne kadar anlamlı demi.. amaa kaybettin maaleseffff
ben bile derkennn nasıl yanii Evla senden kötü mü yani onu mu demek istiyorsun?Ben bile bir oy almışım, cok ayıp yahu nerde bu secmen
Başka şey bulamadın mıbeğendin değil mi
o da pişman oldu ablasıBaşka şey bulamadın mı
Yooo haksızlık kıza, onu diyorum. Emek bizimkinden daha çokben bile derkennn nasıl yanii Evla senden kötü mü yani onu mu demek istiyorsun?
Hiç öyle görünmüyor yorumlarıo da pişman oldu ablası
Niye ki ne kadar sevimliler. Insanın çaya süte bandırıp yiyesi geliyorBaşka şey bulamadın mı
Oy vercekmis öyle dediHiç öyle görünmüyor yorumları
Tırnağa tahammülüm yok, ıyyyy nimet ama çok kötü görünüyorNiye ki ne kadar sevimliler. Insanın çaya süte bandırıp yiyesi geliyor
Hiç öyle görünmüyor yorumları
tamam geçmiş geçmişte kalsın, yeni bir sayfa açalım, yalnız sen ve ben
Yerken şöyle deriz, cok lezzetli olmuş yaa resmen parmaklarımı yedimTırnağa tahammülüm yok, ıyyyy nimet ama çok kötü görünüyor
bakk yasminimm :))
Bak bacımNiye ki ne kadar sevimliler. Insanın çaya süte bandırıp yiyesi geliyor
Ayyy, sus Allah’ını seversenYerken şöyle deriz, cok lezzetli olmuş yaa resmen parmaklarımı yedim