- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Orasını bilemeyiz tabiki, şu anda peşinden gelen 2 tarif varAynen...
Bildirimden sonra buralar karışacak
Benim tarif sona düşecek hatta
Sonrada iyiki coco yapmamışım diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orasını bilemeyiz tabiki, şu anda peşinden gelen 2 tarif varAynen...
Bildirimden sonra buralar karışacak
Benim tarif sona düşecek hatta
Sonrada iyiki coco yapmamışım diyecek
Orasını bilemeyiz tabiki, şu anda peşinden gelen 2 tarif var
Nasip be gülüm, çarşı karışacakBaya yakın takip
Geçme ihtimalleri yüksek
Bakalim neler olacak
Nasip be gülüm, çarşı karışacak
Ne kadar da beceriklisiniz kızlar, hepsi bir birinden güzel kurabiyelerin
Teşekkür ediyoruzNe kadar da beceriklisiniz kızlar, hepsi bir birinden güzel kurabiyelerin
Nasil da üzerime alindim teşekkürlerNe kadar da beceriklisiniz kızlar, hepsi bir birinden güzel kurabiyelerin
Nasil da üzerime alindim teşekkürler
Değil mi, ben yapacaktım kim aldı diye geziniyordu
Ayyyu bütün kirli çamaşırlarımi doktunuz kk nin önüne ben alçak gönüllü lik yapayım demiştim ağız tadınxca yaptırmadimiz beeee yaaaEvet... hatta yapabildiğim tek kurabiye elmalı ...
Kurabiye yapamıyorum dememişmiydi
Ayyyu bütün kirli çamaşırlarımi doktunuz kk nin önüne ben alçak gönüllü lik yapayım demiştim ağız tadınxca yaptırmadimiz beeee yaaa
İlla mi söyleyeyim yapamadığım hatta YAPMADİGiM tek şey su böreği denemediğim bişey yok aşağı yukarı türk sofrası türk beş çayı adına
Yabancı mutfakları heccc anlamam
Yaa herşeyi yaptığım doğrudur ama herşey yapılıyor diye güzel olmuyor kiSende bir oyle diyorsun
Bir böyle diyorsun...
Nerden bilelim hangisi doğru bacım
Yaa herşeyi yaptığım doğrudur ama herşey yapılıyor diye güzel olmuyor ki
Mesela elmalı kirabiye yanmadigi sürece her şekilde gideri var onu asla kötü yapmam
Ama mesela şu yarışmadaki kurabiye yeni ikinci yapista attım kk ya çünkü ilki yandi
Yok bu başarı değil kuzucuk baksana oy oranına acınası durum
Olsun başardın nihayetinde...
Daha dur, oylama yeni başladı daha 50-60 oy fark atacakYok bu başarı değil kuzucuk baksana oy oranına acınası durum
Bu bile koyuyor bacım dur sindire sindire söyle bağaaaDaha dur, oylama yeni başladı daha 50-60 oy fark atacak
Şimdiden ciğerine oturduysa, yandıkBu bile koyuyor bacım dur sindire sindire söyle bağaaa