Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ben kotu oldu anlamında demedm o da çok güzel sonuçta emek var
Aynı şeyi söylüyoruz çok emek istiyor

Sarımsak konulan yer minicik der defasında doldurup cevireceksin falan o bile bayağı zaman alır

Demkki kk kadınları uğraşalım yeter ki güzel olsun diyor :KK70:

Ben kotu oldu anlamında demedm o da çok güzel sonuçta emek var

Sarımsak konulan yer minicik der defasında doldurup cevireceksin falan o bile bayağı zaman alır

Yok aslında tarifi çok güzelde böyle çok bilindik bişey değil ve çok uğraştırıcı bence o yüzden iddialı bulamadım kendimce çünkü basit ama güzel gözüken daha çekici gelir ya insana o yüzden dedim

Yoksa bence çok hoş

Tesekkurler canim, degisiklik iyidir her zmn:KK58::KK70:

Puf nokta; her defasinda kapagi kapatip cevirmek zor oluo, yaparsaniz kapagin ic yuvarlak kismini bastirmak yeterli kizlar. E minik parcalar alip yuvarlamak yerine icine koyup sıkıvercez iste o kaa:KK9::KK74:

Çek canım 2 gün daha :KK70: sonra o seni çekecek, onu düşün :deli:
:KK48:

Allah kurtarsın:olamaz:
eyvallah bacım:KK52:

Evet canım ilk. Bu ara banyodaki klozete taktı kafayı. Arkamdan geliyor banyoya illa bi dokunacak :olamaz:
Temiz de olsa içim rahat etmiyor. Zaten klozeti kullananda yok. Başak burcunun vermiş olduğu pimpiriklikle su kaynatıp baştan aşağı yıkayıp heryerini strec filmle kapladım o_O
:KK70:tövbe Bismillah:KK70:
C A N O C A N O nereyesun:KK64: ilaç saatine de var daha :KK8:
Nette sorun vardı. Kafam kızdı erken yattım, alarm kurulu, 12 de kalktım geri yattım:KK70:
Ben oylamada alıp başımı gitmeyeceğim ama bu foruma belki ara verebilirim :KK70: o da bir şeye bağlı, orasını süylemeyeceğim :KK70:
Neye bağlı, nereye gidiyorsun:KK4:

X