- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Allah kolaylık versin.Benim oğlum sevdi .Normalde seçicidir.Umarım onlarda sever:)Bende eşime yaptm yarın okula götürcek inşallah çocuklarda beğenir : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin.Benim oğlum sevdi .Normalde seçicidir.Umarım onlarda sever:)Bende eşime yaptm yarın okula götürcek inşallah çocuklarda beğenir : )
Benim kızlar mama yediler ama oğlum hiç sevmedi ve yemedi.Direk yemeye geçtik:)Emzirmeyi 2.5 yaşına yakın bıraktık.O zamana kadar 1 kaşık süt bile içiremedik.
Aynen öyle oldu.Demek ihtiyaç duymuyorlar yada beğenmiyorlar:)Benimkilerde 2 yaşında memeyi bıraktılar...
Memeyi birakana kadar 1 damla süt içmediler
Zor ama hayırlısıNiye zavallı olsun elbet beğenen oy verenler olacak:)
Hayırlısı olsunZor ama hayırlısı
Aynen öyle oldu.Demek ihtiyaç duymuyorlar yada beğenmiyorlar:)
Kızlar ne yazık ki yaşadığım sağlık probleminden dolayı 5.6-6 ay ancak emdiler:)
Emzirebildiysen guzel.. buyuk oglum sever sut ama digeri sevmiyo. Kizda icmedi sutu aglamaktan gelak oldu icmedi: (Benim kızlar mama yediler ama oğlum hiç sevmedi ve yemedi.Direk yemeye geçtik:)Emzirmeyi 2.5 yaşına yakın bıraktık.O zamana kadar 1 kaşık süt bile içiremedik.
Öyle canım başka şekilde telafi ettik:)Aynen canım
Ihtiyac duymuyorlar...
Olsun yeterki onlar iyi olsunlar...:))
Oğlu emdi hatta 1 hafta uğraştık bırakması için:)Emzirebildiysen guzel.. buyuk oglum sever sut ama digeri sevmiyo. Kizda icmedi sutu aglamaktan gelak oldu icmedi: (
Evet canım ilk. Bu ara banyodaki klozete taktı kafayı. Arkamdan geliyor banyoya illa bi dokunacakEvet çok haklısın...
Ilk mi bebiş?
Ilk çocuğumda aşırı pimpirikliydim...
2.de biraz sakinleştim
1-2 bardak iyi diyolar..benim ilki gebe emdide digerleri 3-4 ay anca... canim kurabiye yapmak istedi kalkip yapsammiki:))Oğlu emdi hatta 1 hafta uğraştık bırakması için:)
Sütü çok seviyorlar.Günlük en az 1 bardak içerler:)
Ne yapacaksınBenim kurabiyeler bitti sayılır:)Eşim elmalı kurabiye istiyor:)1-2 bardak iyi diyolar..benim ilki gebe emdide digerleri 3-4 ay anca... canim kurabiye yapmak istedi kalkip yapsammiki:))
Cocostar dusunuyodum ama baska bisey daha olabilir:))Ne yapacaksınBenim kurabiyeler bitti sayılır:)Eşim elmalı kurabiye istiyor:)
Niye yaramiza tuz basiyonki: (Cocostar kurabiye
Evet canım ilk. Bu ara banyodaki klozete taktı kafayı. Arkamdan geliyor banyoya illa bi dokunacak
Temiz de olsa içim rahat etmiyor. Zaten klozeti kullananda yok. Başak burcunun vermiş olduğu pimpiriklikle su kaynatıp baştan aşağı yıkayıp heryerini strec filmle kapladım
Niye yaramiza tuz basiyonki: (
Canim yapmis kadar oldun.. bende bi huy var sna.. boyle ici disi ayri hazirlanan seyler zor geliyo:)) mesela karniyarik:)) meseka cocostar:) mesela elmali kurabiye:))
Yakınlarda olsaydın yapardım sana
Niye yaramiza tuz basiyonki: (