- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.804
Sen de alır başını gidersin işte o zamana yandim ben :))Şimdiden ciğerine oturduysa, yandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de alır başını gidersin işte o zamana yandim ben :))Şimdiden ciğerine oturduysa, yandık
Yok bu başarı değil kuzucuk baksana oy oranına acınası durum
Ben oylamada alıp başımı gitmeyeceğim ama bu foruma belki ara verebilirim o da bir şeye bağlı, orasını süylemeyeceğimSen de alır başını gidersin işte o zamana yandim ben :))
Yok ya Yasmin de de öyle oldu en baştan o da önde gidiyordu bildirimle birlikte arayı açtıIyide yeni başladı oylama ve heran herkes liderliğe geçebilir
Ama burda ara yok henüzYok ya Yasmin de de öyle oldu en baştan o da önde gidiyordu bildirimle birlikte arayı açtı
Ama kuş yuvası ve sen cekiseceksinjz bence en fazla 5 oy fark olur aranızda ben
Başkasıyla kapisirsin diyordum aklımda yoktu kus yuvası
Ne ediyon hırçın bakışlı
Bende hemfikirim canım bende söylemeyeceğim belki aynı şey bile olabilirBen oylamada alıp başımı gitmeyeceğim ama bu foruma belki ara verebilirim o da bir şeye bağlı, orasını süylemeyeceğim
Ben oylamada alıp başımı gitmeyeceğim ama bu foruma belki ara verebilirim o da bir şeye bağlı, orasını süylemeyeceğim
Ummadık tas bas yardıYok ya Yasmin de de öyle oldu en baştan o da önde gidiyordu bildirimle birlikte arayı açtı
Abbooowww, özelden söyleBende hemfikirim canım bende söylemeyeceğim belki aynı şey bile olabilir
Yok yok demeyeyim icimde kalsin bacımAbbooowww, özelden söyle
Bakıyorum hala zıfırdayımNe ediyon hırçın bakışlı
Yok ya Yasmin de de öyle oldu en baştan o da önde gidiyordu bildirimle birlikte arayı açtı
Yok aslında tarifi çok güzelde böyle çok bilindik bişey değil ve çok uğraştırıcı bence o yüzden iddialı bulamadım kendimce çünkü basit ama güzel gözüken daha çekici gelir ya insana o yüzden dedimUmmadık tas bas yardı
Şirin solucanlar işe yaramadı sanırımBakıyorum hala zıfırdayım
Ummadık tas bas yardı
Şuan birinci ile aradaki fark 5-6 kat bildirim gelince en az 10-15 kat olacakSadece kuş yuvasi değil Başka tariflerde yetişecek ve geçecekte...
Daha yeni başladı yarışma...
Karalara bağladın sende hemen
Şirin solucanlar işe yaramadı sanırım
Ben kotu oldu anlamında demedm o da çok güzel sonuçta emek varYok aslında tarifi çok güzelde böyle çok bilindik bişey değil ve çok uğraştırıcı bence o yüzden iddialı bulamadım kendimce çünkü basit ama güzel gözüken daha çekici gelir ya insana o yüzden dedim
Yoksa bence çok hoş