- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun iki cesiti oluyo diye biliyorum. Biri gunluk sut pastorize.. digeride dedigin gibi cig sut..Hiç kullanmadım bilmiyorum:)Günlük olunca çiğ diye düşündüm ama bir yöntemle ısıtılıp hızlıca soğutuluyormuş:)
Ellerine sağlık canım:)Nevoş Tarifin ne kadar bereketliymiş yaptm şimdi fırında pişiyor elmaslar
Yani benim aklımda çiğ olan var:)Onun iki cesiti oluyo diye biliyorum. Biri gunluk sut pastorize.. digeride dedigin gibi cig sut..
Ben o riske girmezdim sahsen.. brucella riski var kucuk bebek birde.. en guzeli keci sutu.. o da pastorize gerci marketten ama.. alip keci beslicek halimiz yok balkonda:))Yani benim aklımda çiğ olan var:)
Aynen en doğrusu keçi sütü:)Ama fiyatı can yakıyor.Her bütçeye uymayabilir:)Ben o riske girmezdim sahsen.. brucella riski var kucuk bebek birde.. en guzeli keci sutu.. o da pastorize gerci marketten ama.. alip keci beslicek halimiz yok balkonda:))
Niye zavallı olsun elbet beğenen oy verenler olacak:)Zavallı tırtıllarım
Evet biraz daha pahali..kiza baslamak istedim ama icmedi geri mama aldim sipaya: (Aynen en doğrusu keçi sütü:)Ama fiyatı can yakıyor.Her bütçeye uymayabilir:)
Ya çok araştırıyorum ama artk pimpiriklikte nirvanaya ulaştımBence sen şuanda hepimizden daha bilgilisin bu konuda
Ben şişe sütlerden hiç içermedim çocuklara canim... bu yüzden yanlış bilgilendirmeyeyim seni...
Diğer pastörize sütten içirdim kızlarıma
Ve kaynatmadım...
Ya çok araştırıyorum ama artk pimpiriklikte nirvanaya ulaştım
Bende eşime yaptm yarın okula götürcek inşallah çocuklarda beğenir : )Ellerine sağlık canım:)
Ben dün yaptım bugün 3-4 tane kaldı:)
Benim kızlar mama yediler ama oğlum hiç sevmedi ve yemedi.Direk yemeye geçtik:)Emzirmeyi 2.5 yaşına yakın bıraktık.O zamana kadar 1 kaşık süt bile içiremedik.Evet biraz daha pahali..kiza baslamak istedim ama icmedi geri mama aldim sipaya: (