- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Söylemeden göndermeyiz bilmek hakkımızHepinize hayırlı geceler
İnşallah tahlilleri temiz çıkar, sağlığına kavuşur oğlunÇok geçmiş olsun canımAman Allah korusun
İyi canım çok şükürİlaçlar bitti bu hafta kan tahlili yaptıracağız
Ben temizliğe başladım ve çok yorgunum kaçacağım artık
Hayır değil:)
Kurabiyeler rüyama girecek orası kesin ama birazdan ben de mutfağa gireceğim sanırım. Karnım acıktı fotoğraflar bakarken, bir süt içeyim gideyim de
Çok teşekkür ederim, iyiyiz çok şükür. Kızçenin de keyfi yerinde, tekmeleyip duruyor annesinibana da bugün holter takıldı 24saatliğine. Tansiyon hapından sonra bir de nabzım yükseliyor diye ilaca başlayacaklar galiba. Hepsi doğumla geçiyormuş, inşallah bir şey kalmadı doğuma da. Mucizem gelince inşallah geçecek hepsi
Sen nasılsın, oğlun nasıl oldu?
Ben 10 yıldır o topuzla geziyorum hala geçmediben şimdiden o lohusa topuzu moduna girmiş durumdayım, halim hal değil. O yüzden olan oldu bile, ileriyi düşünemiyorum
@pinkstrap pinkom çok özledim, nasılsın iyi misin?Artık korkmak için çok geç bak son günler
bugün son günmüş
Geçmiş olsun canım. Ben 3 kez yaşadım o anı.. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Öksürme kabız olma diyorlar ya, ben transfer anında da sonrasında da deli gibi öksürüyordum, ama tuttu. Sen kendine dikkat et ama sıkıntıya sokma kendini, aman söyle aman böyle diye.. Her denilene de kaptırma kendini. Allah nasip edecekse her türlü eder, sadece dinlen bi kaç gün..Ameliyat olmuş gibiyim
Yatıyorum öyle
Sen ne yapıyorsun, kimseler yok bugün
Sağol canım, amin inşallah.Geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsunHayırlısı olsun inşaallah Rabbim sana ve evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Son güne kaldı bakalım, kim yapacakUn kurabiyesi gelecek
Geçmiş olsun canım. Ben 3 kez yaşadım o anı.. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Öksürme kabız olma diyorlar ya, ben transfer anında da sonrasında da deli gibi öksürüyordum, ama tuttu. Sen kendine dikkat et ama sıkıntıya sokma kendini, aman söyle aman böyle diye.. Her denilene de kaptırma kendini. Allah nasip edecekse her türlü eder, sadece dinlen bi kaç gün..
Sana dua edicem
Evet canım, Betül koyduk isminiKızçeye isim düşündünüz mü? :) Geçmiş olsun bu arada, ne derler doğum yapacaklara "Bir avazda kurtulasın" mıydı? Sağlıkla gelsin, seni de fazla yormasın minnak. :)
Napalım artık, bu da bizim bir parçamızBen 10 yıldır o topuzla geziyorum hala geçmedid
Teşekkür ederim canım, ancak fırsat bulup okudumGunaydin:) ablacim ucugun cikacagini anladigin vakit hani karincalanir ya.. o zaman tahta kasigi ocakta ateste kizdirip ucuk cikcak yere bi kac defa degdirip cekeceksin.. 3-5 defa.. virusu olduruyo ve cikmadan kaybolup gidiyo
Ben geçen sene bu zamanlar düştüm, ayak baş parmağım hala ağrıyorAbla pek zaman bulamıyorum bu sıralar. Ya bi de ayak parmağımı yatağın kenarına çarptım, doğum sancısı çekmedim bu kadar 10 gündür nasıl ağrıyo ya
Günaydın