Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım:KK60:Aman Allah korusun :KK19::nazar::anneadayı:
İyi canım çok şükür:KK200:İlaçlar bitti bu hafta kan tahlili yaptıracağız:KK51:
Ben temizliğe başladım ve çok yorgunum kaçacağım artık:KK55::KK45::KK15:
İnşallah tahlilleri temiz çıkar, sağlığına kavuşur oğlun :KK200:

İyi geceler :KK74::KK200:

Kurabiyeler rüyama girecek orası kesin ama birazdan ben de mutfağa gireceğim sanırım. Karnım acıktı fotoğraflar bakarken, bir süt içeyim gideyim de :halay:

Çok teşekkür ederim, iyiyiz çok şükür. Kızçenin de keyfi yerinde, tekmeleyip duruyor annesini :KK48: bana da bugün holter takıldı 24saatliğine. Tansiyon hapından sonra bir de nabzım yükseliyor diye ilaca başlayacaklar galiba. Hepsi doğumla geçiyormuş, inşallah bir şey kalmadı doğuma da. Mucizem gelince inşallah geçecek hepsi :KK36:

Sen nasılsın, oğlun nasıl oldu?

Kızçeye isim düşündünüz mü? :) Geçmiş olsun bu arada, ne derler doğum yapacaklara "Bir avazda kurtulasın" mıydı? Sağlıkla gelsin, seni de fazla yormasın minnak. :)

:-):-):-) ben şimdiden o lohusa topuzu moduna girmiş durumdayım, halim hal değil. O yüzden olan oldu bile, ileriyi düşünemiyorum :-):-)

@pinkstrap pinkom çok özledim, nasılsın iyi misin? :KK74: Artık korkmak için çok geç bak son günler :-)
Ben 10 yıldır o topuzla geziyorum hala geçmedi :KK70:d

Ameliyat olmuş gibiyim:cry:
Yatıyorum öyle

Sen ne yapıyorsun, kimseler yok bugün:KK45:
Geçmiş olsun canım. Ben 3 kez yaşadım o anı.. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Öksürme kabız olma diyorlar ya, ben transfer anında da sonrasında da deli gibi öksürüyordum, ama tuttu. Sen kendine dikkat et ama sıkıntıya sokma kendini, aman söyle aman böyle diye.. Her denilene de kaptırma kendini. Allah nasip edecekse her türlü eder, sadece dinlen bi kaç gün..
Sana dua edicem :KK200:

Geçmiş olsun canım:KK200:

Canım çok geçmiş olsun:KK74:Hayırlısı olsun inşaallah:KK68:Rabbim sana ve evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:KK74::nazar::KK200:
Sağol canım, amin inşallah. :KK74:
Un kurabiyesi gelecek:halay:
Son güne kaldı bakalım, kim yapacak:confused:
Geçmiş olsun canım. Ben 3 kez yaşadım o anı.. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Öksürme kabız olma diyorlar ya, ben transfer anında da sonrasında da deli gibi öksürüyordum, ama tuttu. Sen kendine dikkat et ama sıkıntıya sokma kendini, aman söyle aman böyle diye.. Her denilene de kaptırma kendini. Allah nasip edecekse her türlü eder, sadece dinlen bi kaç gün..
Sana dua edicem :KK200:

:KK60: :KK74:
Sağol canım, Allah razı olsun. :KK200:Benimde 3. Yaşayışım. Öyle tabiki, Rabbim ol dediyse olacak. Kadere ne varsa o. Rabbim Her isteyene nasip etsin. Bizim gibi o kadar çok var ki, tüp bebek merkezi aşırı kalabalık. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:dua::dua:

Kızçeye isim düşündünüz mü? :) Geçmiş olsun bu arada, ne derler doğum yapacaklara "Bir avazda kurtulasın" mıydı? Sağlıkla gelsin, seni de fazla yormasın minnak. :)
Evet canım, Betül koyduk ismini :KK36: çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Sen nasılsın? İyisindir inşallah :KK200:

Ben 10 yıldır o topuzla geziyorum hala geçmedi :KK70:d
Napalım artık, bu da bizim bir parçamız :-)

Gunaydin:) ablacim ucugun cikacagini anladigin vakit hani karincalanir ya.. o zaman tahta kasigi ocakta ateste kizdirip ucuk cikcak yere bi kac defa degdirip cekeceksin.. 3-5 defa.. virusu olduruyo ve cikmadan kaybolup gidiyo
Teşekkür ederim canım, ancak fırsat bulup okudum

X