- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Gerçekten hepsi birbirinden güzel ya, gözüm döndü gece gece bakmasam iyiymiş, oyy oyRica ederim canım
Hepsi çok güzelmiş nasıl oy verilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hepsi birbirinden güzel ya, gözüm döndü gece gece bakmasam iyiymiş, oyy oyRica ederim canım
Hepsi çok güzelmiş nasıl oy verilecek
Aynen canım iyi olan değil şansı olan alacakEline sağlık canım
Hayırlısı olsun
Kimin kismetiyse o alsın
Nasılsın canım nasıl gidiyorPrensesimiz iyi inşaallahGerçekten hepsi birbirinden güzel ya, gözüm döndü gece gece bakmasam iyiymiş, oyy oy
Gerçekten hepsi birbirinden güzel ya, gözüm döndü gece gece bakmasam iyiymiş, oyy oy
Hayır değil:)Görüntüleme mi?
Şimdi bakabildim ve hemen buldum
Neyse söylemeyelim:)Yorum o halde...
Neyse söylemeyelim:)
Olur canımİncileri görmeden uyuyamadım şimdi hiç uyuyamam heralde yada rüyama girerler kesin Nevreste abla benim fotoyu ilk 4. Sıradaki resimle değişsek olur mu
Olur canım
Kurabiyeler rüyama girecek orası kesin ama birazdan ben de mutfağa gireceğim sanırım. Karnım acıktı fotoğraflar bakarken, bir süt içeyim gideyim deHhehehe
Hamile halinle rüyalarına karışmasın
Çok teşekkür ederim, iyiyiz çok şükür. Kızçenin de keyfi yerinde, tekmeleyip duruyor annesini bana da bugün holter takıldı 24saatliğine. Tansiyon hapından sonra bir de nabzım yükseliyor diye ilaca başlayacaklar galiba. Hepsi doğumla geçiyormuş, inşallah bir şey kalmadı doğuma da. Mucizem gelince inşallah geçecek hepsiNasılsın canım nasıl gidiyorPrensesimiz iyi inşaallah
Çok geçmiş olsun canımAman Allah korusunKurabiyeler rüyama girecek orası kesin ama birazdan ben de mutfağa gireceğim sanırım. Karnım acıktı fotoğraflar bakarken, bir süt içeyim gideyim de
Çok teşekkür ederim, iyiyiz çok şükür. Kızçenin de keyfi yerinde, tekmeleyip duruyor annesini bana da bugün holter takıldı 24saatliğine. Tansiyon hapından sonra bir de nabzım yükseliyor diye ilaca başlayacaklar galiba. Hepsi doğumla geçiyormuş, inşallah bir şey kalmadı doğuma da. Mucizem gelince inşallah geçecek hepsi
Sen nasılsın, oğlun nasıl oldu?
Hepinize hayırlı geceler