Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bravo bana oyleyse:))Geçti bile
Büyük başarı tontrimBravo bana oyleyse:))
Yes o bi tane daha var:)Kavalayi çok beğenmiştin sen sanırım
Bencede csnim masallah.. iki ay daga sabretsem aftan yararlaniyom:))Büyük başarı tontrim
Tüm yeni annelere ve anne adaylarına
pinkstrap @Emira SY LezzetliCipetpet @alimiyon @CocoChanelmademoiselle @H E tontriko
Neşelendirdiysem ne mutlu kuzumCanım ya gece gece nasıl güldürdün beni
 ben şimdiden o lohusa topuzu moduna girmiş durumdayım, halim hal değil. O yüzden olan oldu bile, ileriyi düşünemiyorumNeşelendirdiysem ne mutlu kuzum
Pinko tırsmış izleyince, kızdı bana
İyi geceler hanımlar o kadar çok sayfa birikmiş ki binlerce okuyamadım tatlı sohbetleri oylama günü geldi çattı şimdiden herkese başarılar diliyorum yarın akşamı heyecanla bekliyorum hepinizi öpüyorum
 ben şimdiden o lohusa topuzu moduna girmiş durumdayım, halim hal değil. O yüzden olan oldu bile, ileriyi düşünemiyorum
pinkstrap pinkom çok özledim, nasılsın iyi misin? Artık korkmak için çok geç bak son günler
İyi geceler hanımlar o kadar çok sayfa birikmiş ki binlerce okuyamadım tatlı sohbetleri oylama günü geldi çattı şimdiden herkese başarılar diliyorum yarın akşamı heyecanla bekliyorum hepinizi öpüyorum
Ve inciler gelir Nevreste ellerine sağlık, çok güzel olmuşNevreste incileri dizmeye başladı herhalde...
Sesi soluğu kesildi
Rica ederim canımVe inciler gelir Nevreste ellerine sağlık, çok güzel olmuş
Ben de sana yakınımAramızda 1 tarif var:)
Ben de sana yakınımAramızda 1 tarif var:)