Ne camasiri:) benim sutyen asmistim (kirmizi) uzerini ortmustum ruzgar acmis: ( gorunce bi hisim gittim kapattim esim guluyo bana. )Yere düştüğüne dua et ben çamaşırlarımi inip bahçe kapısının önünden almıştım tüm çamaşırlar darma duman komşuların önünden topladım rezillikti
Yere düştüğüne dua et ben çamaşırlarımi inip bahçe kapısının önünden almıştım tüm çamaşırlar darma duman komşuların önünden topladım rezillikti
Nasil yok ben bile bulduysam birsey siz hayli bulursunuz:))ben en son katilcam sanirim hic bir fikir yohhh
O ne saapamadm ama sen diyosan vardır bildignTam turda benden
Sen hiç komşu adamın önünden kırmızı don aldın mı bacım işte o gün yerlerdeydimNe camasiri:) benim sutyen asmistim (kirmizi) uzerini ortmustum ruzgar acmis: ( gorunce bi hisim gittim kapattim esim guluyo bana. )
Google amcaya tamtur alyans diye soruverO ne saapamadm ama sen diyosan vardır bildign
Koş git topla kizzzzAyy bizim burda rüzgar yagmur kırdı geçirdi...
Balkondaki çamaşır askılıgım.yere düşmüş
Güneşli guzeldi hava birden bire değişti
O kadari olmadi sukur:) bi kez donum dusmustu esim getirdi :)) guzelce mandallarim ama iste 1-2 defa basima geldi:)Sen hiç komşu adamın önünden kırmızı don aldın mı bacım işte o gün yerlerdeydim
Tamam öyle yapayımGoogle amcaya tamtur alyans diye soruver
Bu daha havalı bundan mi alsamGoogle amcaya tamtur alyans diye soruver
isvicrede özgu birsey olsun diyorum da ne olsun bakam bulamssam yine türkischNasil yok ben bile bulduysam birsey siz hayli bulursunuz:))
Sen hiç komşu adamın önünden kırmızı don aldın mı bacım işte o gün yerlerdeydim
Yardımcı olayım:)ben en son katilcam sanirim hic bir fikir yohhh
Benimki 14 senelikBu daha havalı bundan mi alsam
Onu sen daha iyi bilirsin:) turk mutfagi favorim ya benim:))isvicrede özgu birsey olsun diyorum da ne olsun bakam bulamssam yine türkisch
Wouwwww çok guzelmisssBenimki 14 senelik
Topladim topladim
bizim disarda asilmaz camasir keller yani Bodrum var orada ortak camasir makinesi ve ip var oraya asilir kapi kitlenir cikilir kuruyunca toplanir 4. katta oturdugum icin ben eve camasir makinesi ve kurutma aldim cok sukur isimi hallediyorum balkona asmak yasak buradaO kadari olmadi sukur:) bi kez donum dusmustu esim getirdi :)) guzelce mandallarim ama iste 1-2 defa basima geldi:)
Zavallı ben, bir bunu satmadımWouwwww çok guzelmisss