- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Satma kız havalı duruyorZavallı ben, bir bunu satmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satma kız havalı duruyorZavallı ben, bir bunu satmadım
Evet :// tüm çamaşırla dağılmıştı :// komşu da arabasını park etmiş evine giriyordu :// hatta ondan sonra dışarı asmadin ama içeri de olması da ciğerleri için sakincaliymis
Kizzzz ayy deme ciddimisn
Bazi yerlerde evet yasak olabilir goruntu bozuyomus. Ysni disardan super gozuktugu soylenemez ama mis gibi kuruyo :)bizim disarda asilmaz camasir keller yani Bodrum var orada ortak camasir makinesi ve ip var oraya asilir kapi kitlenir cikilir kuruyunca toplanir 4. katta oturdugum icin ben eve camasir makinesi ve kurutma aldim cok sukur isimi hallediyorum balkona asmak yasak burada
Ben içeri asiyirm ya ne olur ne olmaz şuan kullanmadigmz bi oda var orda duruyor dışarda olunca yumuşatıcı kokusu uçup gidiyorEvet :// tüm çamaşırla dağılmıştı :// komşu da arabasını park etmiş evine giriyordu :// hatta ondan sonra dışarı asmadin ama içeri de olması da ciğerleri için sakincaliymis
@-cantanem- e noldiiii:)) yoksa cucuk sogana devam mi :)Bugün Dünya Kahve Günü imiş
Yeni kayfecimiz kimEki Görüntüle 2194012
kurutmaya atincada gidoyr malaesef fakat alternatif yok mecbur atiyoruzBen içeri asiyirm ya ne olur ne olmaz şuan kullanmadigmz bi oda var orda duruyor dışarda olunca yumuşatıcı kokusu uçup gidiyor
Benim kahvem bugün bitti ://Bugün Dünya Kahve Günü imiş
Yeni kayfecimiz kimEki Görüntüle 2194012
Pro oldu, değişti@-cantanem- e noldiiii:)) yoksa cucuk sogana devam mi :)
:)) sec yeni kurbanini madem:)Pro oldu, değişti
Bende her çeşit var, gel vereyimBenim kahvem bugün bitti ://
Cucuk soğanlı kurabiye tarifi önerdi kabul etmedim@-cantanem- e noldiiii:)) yoksa cucuk sogana devam mi :)
Minik iyi kahve yapıyora benziyor, ne diyorsun?:)) sec yeni kurbanini madem:)
Valla bu kurabiyeler kendini asti zsten:) etli kurabiye soganli kurabiye:))Cucuk soğanlı kurabiye tarifi önerdi kabul etmedim
Ne güzel olur varya ://Bende her çeşit var, gel vereyim
Tarifime laf mı ettinValla bu kurabiyeler kendini asti zsten:) etli kurabiye soganli kurabiye:))
Tuzlulara giriyor daha ne olsunCucuk soğanlı kurabiye tarifi önerdi kabul etmedim
Ben kahve yanını iyi hazırlarım zor değil :))Minik iyi kahve yapıyora benziyor, ne diyorsun?
Gelmişken kahvele bizi, ben sade içerimNe güzel olur varya ://
O her gun kociskosuna kahve yapiyo bildigim. Iyi yapiyo mu bilmem ama tecrube var en azindan:) yaninada el acmasi baklava yapsin ya minik ya nevos:))Minik iyi kahve yapıyora benziyor, ne diyorsun?