- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.804
Biz onunla tuzlu tarif yapacağızTuzlulara giriyor daha ne olsun
Eskiden sevmezdim metabolizma için içiyorum :))Gelmişken kahvele bizi, ben sade içerim
Olur yapalım:)O her gun kociskosuna kahve yapiyo bildigim. Iyi yapiyo mu bilmem ama tecrube var en azindan:) yaninada el acmasi baklava yapsin ya minik ya nevos:))
Senin tarif bellimi cidden:) merak ediyorum.. fincanda kekten sonra bu seferde tandirda kurabiye yaparsan sasirmam:)))Tarifime laf mı ettin
Kız niye kopya veriyorsun
Habu neduuu?
Ben bunu kahve diye paylaştım bende göz var mı acabaKız niye kopya veriyorsun
Senin tarif bellimi cidden:) merak ediyorum.. fincanda kekten sonra bu seferde tandirda kurabiye yaparsan sasirmam:)))
Cidden net değil bu sefer en son katılırım:)Belki aklımdakileri isteyen olur:)Senin tarif bellimi cidden:) merak ediyorum.. fincanda kekten sonra bu seferde tandirda kurabiye yaparsan sasirmam:)))
Ben hep çok severdim ama asla şekerli içemezdim, halâ daha içememEskiden sevmezdim metabolizma için içiyorum :))
Fedakar cefakar editor nevos : (Cidden net değil bu sefer en son katılırım:)Belki aklımdakileri isteyen olur:)
Maydanoz koyarım yanına ohhh misssYesilligi bol olsun boncuumNevreste :))
Sizi seviyorumFedakar cefakar editor nevos : (
Bizde seni bence:)) bana yeniden sarkilar soyleten kadinSizi seviyorum
Hadi ya kurutma makinesi kullanmadm hic bilmiyorum açıkçasıkurutmaya atincada gidoyr malaesef fakat alternatif yok mecbur atiyoruz
yasminsay demiyorum kocis falan :))