- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.799
Onu duydum yemedim denemedim böyle içi sulu gözüküp iri iri oluyor ya ben o halini seviyorum tatlının tatlicidakiler gibi birde üzerine ceviz missssssAnnem kirece yatirir kabakalri çok güzel olur KITIR KITIRüzerine tahin ceviz ohh mis
Öğreniyoruz :))
Sabah bi girdim siteye, cok sürpriz oldu. Hiç beklemiyordum :)
Tahin ve ceviz çok yakışıyor:)Onu duydum yemedim denemedim böyle içi sulu gözüküp iri iri oluyor ya ben o halini seviyorum tatlının tatlicidakiler gibi birde üzerine ceviz missssss
Ona bende sevindim benimki de hediyeudi zatenBugün yine keyifliyim hatta kızlara pro verilmesi bile beni çok mutlu etti:)Tüm gün bana enerji verdi:)
Ben fırında karamelleşmiş severimOnu duydum yemedim denemedim böyle içi sulu gözüküp iri iri oluyor ya ben o halini seviyorum tatlının tatlicidakiler gibi birde üzerine ceviz missssss
Bugün yine keyifliyim hatta kızlara pro verilmesi bile beni çok mutlu etti:)Tüm gün bana enerji verdi:)
Dene bence harika oluyor onu yedikten snra ötekisi çok cazip gelmiyorOnu duydum yemedim denemedim böyle içi sulu gözüküp iri iri oluyor ya ben o halini seviyorum tatlının tatlicidakiler gibi birde üzerine ceviz missssss
Ona bende sevindim benimki de hediyeudi zatenL
Aynen sen de yeni pro oldun hayırlı olsunOna bende sevindim benimki de hediyeudi zatenL
Hediye eden arkadaşL kim?
Allah AllahBir tane iddialı olmayan yokAma resimler ve sunum nasıl gelir bilmiyorum
Çok eskiden de pro idim ben kalıcı olmuyor bendeAynen sen de yeni pro oldun hayırlı olsun
Bir tane normal kurabiye yok hepsi süslü püslüAllah Allah
Basit bişey kimse seçmemiş anlaşılan
2. üyelik mi yoksaÇok eskiden de pro idim ben kalıcı olmuyor bende
Hediye eden arkadaş
Hee hımm şeyyyBitiricem sizi
Nasıl süslü olurBir tane normal kurabiye yok hepsi süslü püslü
Sarı sarı altın takacaklarmışNasıl süslü olurne yapacaklar bu kurabiyelere yeni gelin gibi mi olacak boynunda tuğra da olacakmı
Yok abla anlatırım bı ara geçen sene toplu atılma töreni olmuştu2. üyelik mi yoksa