- 11 Mart 2013
- 33.214
- 53.160
- 32
Aynen nevoş ya oylama başlasın heyecanlandımBazen aksilikler üst üste geliyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen nevoş ya oylama başlasın heyecanlandımBazen aksilikler üst üste geliyor canım
Şimdi cidden bayağı zor:)Sadece o değil Hayat Bilgisi,Fen,Türkçe vs:)Şıklara gerek yok ki, fazla olan sayı çıkınca katları bulmasını öğreteceksiniz.
2 kat fazla olduğuna göre, küçük sayı 1 kat oluyor. Demekki 3 kat var diye anlatabilirsiniz.
Ya da bir apartmandan yola çıkarak anlatın diyeceğim ama, şimdi hangi yollardan çözüme gidiliyor bilmiyorum.
Bizim zamanımızda ne kolaydı matematik işlemleri ya, basit yoldan kavrıyorduk
Pazar gecesi inşaallahAynen nevoş ya oylama başlasın heyecanlandım
Evet onu bekliyoruz ailecekPazar gecesi inşaallah
Evet onu bekliyoruz ailecek
1.olursan bir daha katılmayacak mısınEvet onu bekliyoruz ailecek
Birazda çocuğun eğilimleri ile alakalı sanırım. Kimisi matematik zekaya, kimisi edebi zekaya yatkın oluyor. Bu sebeple işleriniz zor liseye kadarŞimdi cidden bayağı zor:)Sadece o değil Hayat Bilgisi,Fen,Türkçe vs:)
Benim kızlarla oğlum aynı konuları işliyor
Oglan 3te miydi senin? Kizlar kacinci siniftalardi?Şimdi cidden bayağı zor:)Sadece o değil Hayat Bilgisi,Fen,Türkçe vs:)
Benim kızlarla oğlum aynı konuları işliyor
Yarin opu mu yoksaa..?Ben yatıyorum kızlar
Iyi geceler
5 de kalkış
Benim 3 çocukta Matematik ve Fen seviyor:)Benden geçmiş o kısım:)Bizim ailede matematik çok sevilir:)Birazda çocuğun eğilimleri ile alakalı sanırım. Kimisi matematik zekaya, kimisi edebi zekaya yatkın oluyor. Bu sebeple işleriniz zor liseye kadar
Liseden sonra yatkınlığa göre ayrılıyor
Tabiki katılacağım1.olursan bir daha katılmayacak mısın
Oğlum 3.sınıf canım kızlar 8. sınıf:)Oglan 3te miydi senin? Kizlar kacinci siniftalardi?
Verilmeyen toplanani bulma var mesela ben bunu bundan cikariyoruz dedim hayir o oyle degil diyor iste 6 etmesi icin bilmem kac lazim... haa tamam dedim sen oyle bil ama bu da dogru dedim sonra ogrenince benim dedigimi kullanirsin dedim.. o saglamasi icin kullaniyor:))
O zaman inşaallah diyelim:)Tabiki katılacağım
Eğer birinci olursam eşimde bana hediye alacak söz verdi ondanNiye ailecek
Eğer birinci olursam eşimde bana hediye alacak söz verdi ondan
Uzaktan takip ediyorumHani nerelerdesin kurabiyeyi yaptın kayboldun
Tuz ve sirkeli su canımkizlar benim tursularin suyu azalıyor. Napmak lazım, sirkeli su mu ilave edicem. Yoksa sadece su mu. Yoksa limontuzlu su mu?
Çok uzaktan mıUzaktan takip ediyorum
Ben sirke ve su koyuyorum:))kizlar benim tursularin suyu azalıyor. Napmak lazım, sirkeli su mu ilave edicem. Yoksa sadece su mu. Yoksa limontuzlu su mu?