- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Ole olsun : (Ama amaaa çok albenili duruyordu dayanamadım affet tontri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ole olsun : (Ama amaaa çok albenili duruyordu dayanamadım affet tontri
Ben küçük sayı 4 fazla diye okumuşumHic bile 60 buyuk sayi cicim de ben bunu esine nasil anlatcam...
Ayrica muhasebeci matematikci degildirrr
Yani çözüm yolunu bulması için, öncelikle küçük sayıyı bulması gerektiğini anlatHic bile 60 buyuk sayi cicim de ben bunu esine nasil anlatcam...
Hic bile 60 buyuk sayi cicim de ben bunu esine nasil anlatcam...
Hoşgeldin üstadım ne yapıyorsun.NerelerdesinCanlarım huhu
Ösledim sizi dün akşam misafirim vardı . Alışveriş gittim pasta börek çörek yaptım . Sular kesildi elim hamurda kaldı bir sürü macera yaptım hahahaHoşgeldin üstadım ne yapıyorsun.Nerelerdesin
Iste o fazla sayiyi nasil bulacak.. hadi biz sıklardan gittik ama oyle ogretemem tabi ki babasi da biliyor da cocuga anlatmasi gucc.. neyse ogretmeni ogretir umarimBen küçük sayı 4 fazla diye okumuşum
Öncelikle fazla olan sayıyı çıkarmasını, sonra büyük sayı 2 kat fazla olduğuna göre kaça bölmesi gerektiğini sor.
Daha sonra 2 katı bulması için ne yapması gerektiğini sor ve fazla olan sayı ile toplamasını iste
Hayırlı gecelerBen yatıyorum kızlar
Iyi geceler
5 de kalkış
Hadi hayırlısı Hayırlı geceler canımBen yatıyorum kızlar
Iyi geceler
5 de kalkış
Ben yatıyorum kızlar
Iyi geceler
5 de kalkış
Eyvahhh çok fena olmuşNeyse gelmiş geçmişÖsledim sizi dün akşam misafirim vardı . Alışveriş gittim pasta börek çörek yaptım . Sular kesildi elim hamurda kaldı bir sürü macera yaptım hahaha
Hayırlı geceler
Inşallah, yolun sonuna az kaldı, öptümHadi hayırlısı Hayırlı geceler canım
Iyi geceler hayatım
Ole olsun : (
Supersin bu daha iyi anlatilabilir nevoss.. yaa evett zor ama bekledigimden iyi bakalim insallah duzgunce atar temeli.İki katı dediğine göre orada 3 kat var demek oluyor:)
88-4=84 Önce fazlayı ters işlemle çıkarıyoruz.Onu biliyordur..
84:3 =28 Çıkan sayıyı üçe bölüyoruz.Katlardan birini öğreniriz.
28*2=56 eder .
56+4 =60 olur böyle büyük sayıyı buluruz.
4. sınıf zor nasıl anlatılır bilemedim:)
Ay evet ya birde internetten bir ürün aldım onunla başım dertte . Ütüme kireç kartuşu aldım ürün geldi taktım ama uyarı gitmedi. Ya aldığımız üründe bir sorun var bilmiyorum ütüyü servise bıraktık yarın haber vereceklerEyvahhh çok fena olmuşNeyse gelmiş geçmiş
Seneye bizim de başımızda olacakSupersin bu daha iyi anlatilabilir nevoss.. yaa evett zor ama bekledigimden iyi bakalim insallah duzgunce atar temeli.
Bazen aksilikler üst üste geliyor canımAy evet ya birde internetten bir ürün aldım onunla başım dertte . Ütüme kireç kartuşu aldım ürün geldi taktım ama uyarı gitmedi. Ya aldığımız üründe bir sorun var bilmiyorum ütüyü servise bıraktık yarın haber verecekler
Şıklara gerek yok ki, fazla olan sayı çıkınca katları bulmasını öğreteceksiniz.Iste o fazla sayiyi nasil bulacak.. hadi biz sıklardan gittik ama oyle ogretemem tabi ki babasi da biliyor da cocuga anlatmasi gucc.. neyse ogretmeni ogretir umarim