- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Ben nedense yöresel bekliyorumKurabiyeden sonra meze kolay olur:)Biz bir zor bir kolay yapacağız:)
Yani hislerine çok güvenme:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nedense yöresel bekliyorumKurabiyeden sonra meze kolay olur:)Biz bir zor bir kolay yapacağız:)
Yani hislerine çok güvenme:)
Yasakladım yapan olursa iptalBencede yasaklanmalı
Olabilir ihtimaller arasında ama başka seçeneklerim var:)Ben nedense yöresel bekliyorum
Offf, çok severimBen de bugün temizlik yaptım:)Sonra oğlum yoğurtlu makarna istedi.Baktık makarna yok bizde tatar böreği yaptık:)Ev yapımı yoğurtlu makarna:)
Çayı demledim, kestane attım fırına geldimNereye kayboldunuz
tontriko
@-cantanem-
yasminsay
_CaNanSu_
ByNkoaLa
Smile Forever
T Tweety
N e v a
@minik meleklerim
can09e
Aynen ben de çok severimSen nerden öğrendim:)Bu Erzurum yöresine ait bir tarif:)Offf, çok severim
Ellerine sağlık canım afiyet olsunÇayı demledim, kestane attım fırına geldim
Kayınvalidem İstanbul doğumlu ama aslen Erzurumlu, ondan öğrendim adını.Aynen ben de çok severimSen nerden öğrendim:)Bu Erzurum yöresine ait bir tarif:)
Sağolasın canım benimEllerine sağlık canım afiyet olsun
Anladım canım:)Evet herkes bilir belki tarifi ama adı o yöreye ait:)Geçende yazmıştın gördüm:)Soracaktım bugüne kısmetmiş:)Kayınvalidem İstanbul doğumlu ama aslen Erzurumlu, ondan öğrendim adını.
Bizde yapardık ama kesme mantı derdik
Burdayim boncuum..eve parktan yeni geldik.. cocuklari yatiriyom:)Nereye kayboldunuz
tontriko
@-cantanem-
yasminsay
_CaNanSu_
ByNkoaLa
Smile Forever
T Tweety
N e v a
@minik meleklerim
can09e
Ben burdayımNereye kayboldunuz
tontriko
@-cantanem-
yasminsay
_CaNanSu_
ByNkoaLa
Smile Forever
T Tweety
N e v a
@minik meleklerim
can09e
Aa ciddenmi:) peki neden:))
Ohhh ne güzel yapmışsınızAllah kolaylık versinNasılsınBurdayim boncuum..eve parktan yeni geldik.. cocuklari yatiriyom:)
Hani nerelerdesin kurabiyeyi yaptın kayboldunBen burdayım
Aynen canım, herkes yapar ama adı değişir. Mesela Kars’ta hangel diyorlarmış, bende onu yeni öğrendim.Anladım canım:)Evet herkes bilir belki tarifi ama adı o yöreye ait:)Geçende yazmıştın gördüm:)Soracaktım bugüne kısmetmiş:)
Doğrudur canım:)Aynen canım, herkes yapar ama adı değişir. Mesela Kars’ta hangel diyorlarmış, bende onu yeni öğrendim.