Bu şekilde elmalı kurabiye ve atom kurabiye yapılıyor.Çok şık oluyor:)Buna bayildim, limon sıkacağı alıp denemem lazım
Afiyet olsun:)Bekliyoruz daha, bu arada su böreği yerine beyran içtikEki Görüntüle 2198585
Sağol canım :)Afiyet olsun:)
Nevoş yaa madem çok istedi o yapsın madem :) Biliyosun bir sürü teşgalem varBana bildirilen 6-7 tarif daha var:)
@_Bayankus_ yapmayacağını söyledi:)
H E gebemiz belki yapamaz:)Hem de senin istediğin tarifi yapacaktı Ama hangi tarif söyleme
@alimiyon oğlunu sünnet ettirmez yapamam dedi:)
@FallenAngel bu hafta sonu yapacağım dedi:)
@Sarayca
@yasom7272
Birde un kurabiyesi yapacak arkadaşımız var:)
O çok istedi ama sen yapacaksın diye veremedim:)Ona başka tarif verdik yaptı zaten:)Nevoş yaa madem çok istedi o yapsın madem :) Biliyosun bir sürü teşgalem var
Kırılmazsan o yapsın . Ben bir daha ki kategoride inşallah hemencik yapanlardan olcam
Hee yapmadıysa dedım beenn . Başka tarif yaptıysa tamam ben yaparım bu akşamO çok istedi ama sen yapacaksın diye veremedim:)Ona başka tarif verdik yaptı zaten:)
Yok canım aşkolsun niye kırılayım:)Sen kendini yorma ve aşermelerin var problem olmasın
Günlerce istediHee yapmadıysa dedım beenn . Başka tarif yaptıysa tamam ben yaparım bu akşam
Ay yapmazsam çok üzülürümGünlerce istediAma yok dedim ona başka tarif baktık:)
Canım cidden zorlama kendini
Başka kategoriye katılırsın:)Ay yapmazsam çok üzülürüm
Daha var ya yarışmanın bitmesıne ben ayarlıcam bişeyler
Bu saatte ne yatmasıHiç mi zor gelmiyor yat uyu beee yaaa ://
Sağolasın bacım, robotta yapmayı unuttuğum için, accuk zor geldikolay gelsin.
Öyle bir uykum var ki anlatılmaz yaşanır İnternetcikeri bekliyorum iki gündür evde net yokBu saatte ne yatması
Sağolasın bacım, robotta yapmayı unuttuğum için, accuk zor geldi
Yasmin markette ıspanak vardı.Hiç güzel değildi ve 6 liraydıBu saatte ne yatması
Ellerine sağlık canım haşlamamı yapacaksın:)
Pazarda 4 lira idi, markettekinin fiyatına bakmamıştımYasmin markette ıspanak vardı.Hiç güzel değildi ve 6 liraydıSizin orada ne kadar acaba
Haşlamalık yaptım ama hepsini buzluğa attım. DeneyeceğimEllerine sağlık canım haşlamamı yapacaksın:)
Sende beni sattiysan boncuum: ( batsin bu dunya:))
Aynen yaa miskin buBu saatte ne yatması
Sorma, ben bu kadar mıyışığını görmedimAynen yaa miskin buTenceresiz kaldim anne :))
O yüzden eşim baksın o pazardan falan daha güzel alır:)Pazarda 4 lira idi, markettekinin fiyatına bakmamıştım
Pazardaki daha taze ve güzel oluyor Nevoş, o sebeple pazardan alacağım