Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tontisim :)Afiyet olsun daha saglikli:)
Çok severım hastasıyımdırAhhh ahhh, mazi kalbinde yara
Nediyon hala spor mu yapiyon:)
İstanbul’da vardır beyran olan yerlerÇok severım hastasıyımdır
Ben antepli olmalıymısım yaa
Nediyon hala spor mu yapiyon:)
Var varİstanbul’da vardır beyran olan yerler
Bı daha kine kelle paça iç çok faydalıBekliyoruz daha, bu arada su böreği yerine beyran içtikEki Görüntüle 2198585
Çok tşk ederiz doktor hanımProf.Dr. Yasminsay’ı bulmuşsunuz, bunamayın
Uzak mi okul?Yürüyüş yaptim okula geldim
... kızı öğle yemeğine eve götüreyim...
Normalde götürmüyorum
Okulda yapıyor beslenmesini
Çok severım hastasıyımdır
Ben antepli olmalıymısım yaa
Sana demiştim, yarışmada yaptığın zaman, antep'e yolum düşerse yerim diye, kısmet bugüneymis ama dediğin kadar varmışVar var
Yarın hastane dönüşü bende bir beyran patlayam bari
Onuda eşim içmiyoBı daha kine kelle paça iç çok faydalı
Çok tşk ederiz doktor hanım
Ufff yaaa ben beyinlisini bile içiyorum bı kere çorbacı da beyin de olsun dedim .adam şaşırmıştıSana demiştim, yarışmada yaptığın zaman, antep'e yolum düşerse yerim diye, kısmet bugüneymis ama dediğin kadar varmış
Onuda eşim içmiyo
bunu bile sordu ne eti diye
onu bende yemem yaaUfff yaaa ben beyinlisini bile içiyorum bı kere çorbacı da beyin de olsun dedim .adam şaşırmıştı
Çok güzeldir çoookk gönlümün efendisiSana demiştim, yarışmada yaptığın zaman, antep'e yolum düşerse yerim diye, kısmet bugüneymis ama dediğin kadar varmış
Onuda eşim içmiyo
bunu bile sordu ne eti diye
Çok güzeldir çoookk gönlümün efendisi
Sarımsağına etine kurban
Hiç mi zor gelmiyor yat uyu beee yaaa ://İçli küfte hamurum ve içim hazır
kolay gelsin.İçli küfte hamurum ve içim hazır
O zaman cımbızla ablacımTahtaya mı vuracaksın, maşallah mı çekeceksin bilmem, tut kendini yoksa alırım seni hahahahaha
Dokunmayayım da senin tontrikon pusuda beklediğim yerlerde geziyor derin denizlerimden çekin yavrunuzu, bir lokmada yutarım
Bana bildirilen 6-7 tarif daha var:)Daha tarif gelirmi acaba ya rekor heralde bu kadar tarif