- 8 Nisan 2017
- 56.723
- 296.067
O tabağı bana gonderersene hayrına yemeğim yokVe içli köftelerim hazırEki Görüntüle 2198636
Oha bu ne yaaaaa: ( eline saglikVe içli köftelerim hazırEki Görüntüle 2198636
Teşekkür ediyorum tatlımEllerine sağlık bebeğim
Harika
Afiyet olsun...
Gel bacım, kayınvalidem ve görümcemle başlayacağız yemeğeO tabağı bana gonderersene hayrına yemeğim yok
Teşekkürler bacımOha bu ne yaaaaa: ( eline saglik
Gelemem ona da usenirim benTeşekkür ediyorum tatlım
Gel bacım, kayınvalidem ve görümcemle başlayacağız yemeğe
Teşekkürler bacım
Tembel avratGelemem ona da usenirim ben
Bu saatte ne yatması
Sağolasın bacım, robotta yapmayı unuttuğum için, accuk zor geldi
Ellerine sağlık canım :)
ben senin gibi yapıp buzluga atıyorum ve sorun yaşamadımNasıl yapacaktım ki, buzluğa atılacağın hamurunu bilmiyorum. Sordum da, söyleyen olmadı
Tembel avrat
Sağolasın bacımEllerine sağlık canım :)
ben senin gibi yapıp buzluga atıyorum ve sorun yaşamadım
Allah yardımcınız olsunKızlar hastaneden çıktım, yarın sabah tekrar gideceğim, progesteron hormonuna bakılacak. Cumartesi sabah 10 da yumurtalar toplanacak. Bakalım hayırlısı olsun. Cepte para kalmadı
2 3 tane biraksaydin keşke, denemiş olurdun :)Sağolasın bacım
Tam donmamıştı, hiç çatlama falan olmadı. Nevoş öyle deyince, güvenipte buzlukta bırakamadım
Sağol canım, yarın akşam 23:30 da iğne. :)Allah yardımcınız olsunbu işler böyle
Yarın gece tam vaktinde yapmayı unutma iğneni
Çok yapmadım zaten canım, 3-4 kişilik2 3 tane biraksaydin keşke, denemiş olurdun :)
Sağol canım, yarın akşam 23:30 da iğne. :)
Bide embiroyolar için rahim konumunda cihaz varmış. Isterseniz 700 tl karşılığı böyle yaparız dedi. Dışarı çıkarmadan, kamera ile takip ediliyormus. Adı embriyoskop
Karar verdik öyle yaptıracagız, bikere kesenin ağzı açıldıÇok yapmadım zaten canım, 3-4 kişilik
Okumuştum bir araştırmada, durumun var ise, denemeye değer canım
Biz hazırlayıp once cok az haşlayıp suzdurup, kizartip ,sogutup atariz buzluga.Sağolasın bacım
Tam donmamıştı, hiç çatlama falan olmadı. Nevoş öyle deyince, güvenipte buzlukta bırakamadım
Vitamin değerleriniz iyi, fakat bazı hormonlarınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.sayın prof dryasminsay
canım bende sabahtan verdim.. bir yorumlar mısınız?
yaş 39 kadın :))
serbest t3 4,96
serbest t4 17,6
TSH 1,31
FSH 15,98
Prolaktin 9,31
Estradiol 25,07
LH 5,68
Vitamin B12 316
demir 36
demir bağlama kapasitesi 356
Vitamin değerleriniz iyi, fakat bazı hormonlarınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Yumurta uyarıcı hormon yani fsh yüksek, tsh iyi gibi görünse de serbest t4 t3 tiroidde bir sıkıntı olduğunu gösteriyor.
Evet Prof.dr. Ücretimi vezneye ödeyiniz 500₺
Vitamin değerleriniz iyi, fakat bazı hormonlarınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Yumurta uyarıcı hormon yani fsh yüksek, tsh iyi gibi görünse de serbest t4 t3 tiroidde bir sıkıntı olduğunu gösteriyor.
cıkkss olmadı :)) demir depolarımı tükettiğimi söylemediniz, yarısını bile vermem hocamVitamin değerleriniz iyi, fakat bazı hormonlarınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.