Hastanedeyim
Yok yok tam tersi iste:)Kız baklava su böreğinden kolay
19 küsür biri, 18 buçuk 17, 16 bu şekil değişiyor. Kan verdim, sonucu bekliyoruz. Onu için zamanı gelmiş 2 yada 3 gün sonra büyük ihtimalle dedi. Bekliyoruz
Evet, son estradiol ve progesteron tahlili yapılıyor demek ki19 küsür biri, 18 buçuk 17, 16 bu şekil değişiyor. Kan verdim, sonucu bekliyoruz. Onu için zamanı gelmiş 2 yada 3 gün sonra büyük ihtimalle dedi. Bekliyoruz
Kendimi ev kurabiyeleri ne değilde doktor blogu okuyor gibi hissettimEvet, son estradiol ve progesteron tahlili yapılıyor demek kidediğin gibi Cuma ya da Cumartesi opu yapılır
Bekliyoruz daha, bu arada su böreği yerine beyran içtikEvet, son estradiol ve progesteron tahlili yapılıyor demek kidediğin gibi Cuma ya da Cumartesi opu yapılır
Prof.Dr. Yasminsay’ı bulmuşsunuz, bunamayınKendimi ev kurabiyeleri ne değilde doktor blogu okuyor gibi hissettim
Afiyet bal şeker olsun canım benimBekliyoruz daha, bu arada su böreği yerine beyran içtikEki Görüntüle 2198585
Ahhh ahhh, mazi kalbinde yara
Sağol canımAfiyet bal şeker olsun canım benim
Afiyet olsun daha saglikli:)Bekliyoruz daha, bu arada su böreği yerine beyran içtikEki Görüntüle 2198585