Maşallah kızEki Görüntüle 2198472
4 tane var bende canım, en büyüğünü dün kayınvalideme lazımdı verdim. Bak diğer boyları bunlar
Yok normal bez ortuyorum. Ben genelde hazir yufka kullanirim. El açması pek yapmam. Ama su böreği malum el açması olunca acemilik cekiyorumÜzerine hafif nemli bez örtmüyor musun?
Fırınlarım küçük benim, midi boy. Bazı şeyler büyük tepsilerde ve ocakta daha iyi oluyor. O sebeple almıştım.Maşallah kızen büyüğünde daha iyi olur tabi
Nevosun tarif guzel ona bak :)tariften de olabilir. Tarife gore yapiyorum.Bana saglam tarif lazim sanirim:)
Evet, mutfakta hersey lazım. Benim 2 tane varFırınlarım küçük benim, midi boy. Bazı şeyler büyük tepsilerde ve ocakta daha iyi oluyor. O sebeple almıştım.
Bende ortmem hic:)Üzerine hafif nemli bez örtmüyor musun?
Ekledim favoriye. Yaparsam ona gore yapcam insallah.Nevosun tarif guzel ona bak :)
Yok normal bez ortuyorum. Ben genelde hazir yufka kullanirim. El açması pek yapmam. Ama su böreği malum el açması olunca acemilik cekiyorum
Kullanisli gibi.. ama kac bezeden yapiyosun.? 1 tava mi cikiyo?Eki Görüntüle 2198472
4 tane var bende canım, en büyüğünü dün kayınvalideme lazımdı verdim. Bak diğer boyları bunlar
Yaparsam goster bizede:))Ekledim favoriye. Yaparsam ona gore yapcam insallah.
Haşlarken suyuna yağ ekle canım:)Yapışmayı engelliyor:)O püf noktasını yeni öğrendim:)Ekledim favoriye. Yaparsam ona gore yapcam insallah.
Tamam bunuda deniyicem insallah. Yemesi keyifli de. Pratik degilim acma haslama süzme isinde. Zamanla yaparım herhaldeSu böreğini açarken nemli bez şart gibi, bende tek seferde 50 işi yürüttüğümden illâki bez örterim.
8 en fazla 10 bezeden yapıyorum, çok kalın sevmem su böreğini. Ve genelde ya kıymalı ya da kavurmalı yaparım, nadiren peynirli yaparım benKullanisli gibi.. ama kac bezeden yapiyosun.? 1 tava mi cikiyo?
Yapinca kesin atarim. Mubarek sanki aseriyorum. Kurabiyelerden girdim içli köfteye gectim su boreginden ciktimYaparsam goster bizede:))
Tamam onuda not aliyim hemenHaşlarken suyuna yağ ekle canım:)Yapışmayı engelliyor:)O püf noktasını yeni öğrendim:)
Hep bu tontriko varyaa, onun başının altından çıkıyor.Yapinca kesin atarim. Mubarek sanki aseriyorum. Kurabiyelerden girdim içli köfteye gectim su boreginden ciktim
Bende hep peynirli yaparim:)) bende 8 bezeden yapiyorum iyi oluyo.8 en fazla 10 bezeden yapıyorum, çok kalın sevmem su böreğini. Ve genelde ya kıymalı ya da kavurmalı yaparım, nadiren peynirli yaparım ben
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar
Ben de peynirli severim:)Bende hep peynirli yaparim:)) bende 8 bezeden yapiyorum iyi oluyo.