Benim de istedi ne yapacağızZaten bugün cırcır gitmekten hep açımcanım acılı ıspanaklı gözleme istedi
Tamam sustum
Cuma günü ıspanak alacağım pazardanBenim de istedi ne yapacağız
Demeyin yaa, gidemiyorum bak. Su böreği olayından çıkamadım, gözleme nerden çıktı, bide ıspanaklıZaten bugün cırcır gitmekten hep açımcanım acılı ıspanaklı gözleme istedi
Eşime söyleyeyim ıspanak bulsun:)Cuma günü ıspanak alacağım pazardan
Hep bu açlar yüzündenDemeyin yaa, gidemiyorum bak. Su böreği olayından çıkamadım, gözleme nerden çıktı, bide ıspanaklı
Herkes su böreği ,içli köfte yaptı.Biz daha yapamadık şimdi birde ıspanaklı gözleme çıktıDemeyin yaa, gidemiyorum bak. Su böreği olayından çıkamadım, gözleme nerden çıktı, bide ıspanaklı
BendenHep bu açlar yüzündennereden açıldı bu börek konuları kurabiye topiğinde, ayıp ayıp
Ben onuda yaparim yarin obursu gun:))Herkes su böreği ,içli köfte yaptı.Biz daha yapamadık şimdi birde ıspanaklı gözleme çıktı
Deme öyle, mahvettiler biziHerkes su böreği ,içli köfte yaptı.Biz daha yapamadık şimdi birde ıspanaklı gözleme çıktı
Kaçın kaçın, daha çok şeyler çıkar. Ben size diyeyimHerkes su böreği ,içli köfte yaptı.Biz daha yapamadık şimdi birde ıspanaklı gözleme çıktı
Ispanak olsa bende yaparım:)Ben onuda yaparim yarin obursu gun:))
Ispanakta circur yapar acilisi daha cok:)Zaten bugün cırcır gitmekten hep açımcanım acılı ıspanaklı gözleme istedi
Ama en çok börekleri aşerdikDeme öyle, mahvettiler bizi
Hiçbirini yapmamak en iyisi
Tontri, seni vururumBen onuda yaparim yarin obursu gun:))
O da dogru.. bulunmazmiki acaba..Ispanak olsa bende yaparım:)
Aynen gece gece ne muhabbetlerKaçın kaçın, daha çok şeyler çıkar. Ben size diyeyim
Yapmicam ok:)) yapsam yspsam lshmacun ysgli tuzlu bazlama yaparim:)Tontri, seni vururum
Yapma bacım, yapma
Pazarda olabilir ama markette görmedim:)Pazara pek gitmem:)O da dogru.. bulunmazmiki acaba..
Pazara gelmiş ıspanakIspanak olsa bende yaparım:)