- 8 Haziran 2013
- 56.065
- 148.877
Aman deyim, canın ne istiyorsa bir kırık da olsa ye. Herşeyin hazırı var. Alırsın yersin.Aşerdiğimde girmem buraalara yetenekli de değilim canımın çektiğiylen kalırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman deyim, canın ne istiyorsa bir kırık da olsa ye. Herşeyin hazırı var. Alırsın yersin.Aşerdiğimde girmem buraalara yetenekli de değilim canımın çektiğiylen kalırım
Marifetli hatun olunca kolay gelir tabi. Ben yufkaları acana kadar öteki kuruyor sonra suya atinca parçalanıyor vs hepten elim ayagim birbirine giriyorBen salatada severim ekmek hamurda:) aramin pek iyi olmadigi sey et balik vs.
Su boregi zor degilki yeterki tarif guzel olsun. Toplamda 8 beze oluyo cok buyukte acmiyosun zaten.. hepsini ac hasla birden diz..
Naptin bacim:) 200 kofte ne demek:) kac kg bulgur gitcek ona:))Peki abla biraz bakiniyim deniycem. Annem bize gelince içli kofte yap buzluca aticam diyor ama az da degil 150 200 tane pratik bir cozum lazim
Sağlıklı olsunda yerım onun bulantılarını :)Az kaldı aşermelerine
Olmadı kargoyla yollarsınızAman deyim, canın ne istiyorsa bir kırık da olsa ye. Herşeyin hazırı var. Alırsın yersin.
Gönderirim vallaSağlıklı olsunda yerım onun bulantılarını :)
Olmadı kargoyla yollarsınız
Allah allah tuzunu mu az koyuyosun acaba? Su boreginin hamuru kurusa daha iyi oluyo bence.. sebep o degildir. Suya tuzu az koyarsan o zamanda olabilirMarifetli hatun olunca kolay gelir tabi. Ben yufkaları acana kadar öteki kuruyor sonra suya atinca parçalanıyor vs hepten elim ayagim birbirine giriyor
Bakcaz ne kadar gitcek. Annem uzakta memlekette yani. Kendisi oturup bir basina bitiremez birlikte yapcaz insallah. Buzluguna aticak. Benim yaptığım içi begeniyormus da bana yaptircak iste bahaneyleNaptin bacim:) 200 kofte ne demek:) kac kg bulgur gitcek ona:))
Ayyy canım benımmmGönderirim valla
Aguhaha benimkide lahmacun harcini iyi yaptigimi soyler:) aslinda gaz veriyolar demekki:))Bakcaz ne kadar gitcek. Annem uzakta memlekette yani. Kendisi oturup bir basina bitiremez birlikte yapcaz insallah. Buzluguna aticak. Benim yaptığım içi begeniyormus da bana yaptircak iste bahaneyle
Ben masanın üzerine örtü seviyorum. Yufkalari açıp tekrar onların da üstünü örtüyorum, açık kalırsa kurur.Marifetli hatun olunca kolay gelir tabi. Ben yufkaları acana kadar öteki kuruyor sonra suya atinca parçalanıyor vs hepten elim ayagim birbirine giriyor
tariften de olabilir. Tarife gore yapiyorum.Bana saglam tarif lazim sanirim:)Allah allah tuzunu mu az koyuyosun acaba? Su boreginin hamuru kurusa daha iyi oluyo bence.. sebep o degildir. Suya tuzu az koyarsan o zamanda olabilir
Ayyy canım benımmm
ben biraz fazla yavas aciyor olabilirimBen masanın üzerine örtü seviyorum. Yufkalari açıp tekrar onların da üstünü örtüyorum, açık kalırsa kurur.
Benim tarif dağılmıyor:)tariften de olabilir. Tarife gore yapiyorum.Bana saglam tarif lazim sanirim:)
4 tane var bende canım, en büyüğünü dün kayınvalideme lazımdı verdim. Bak diğer boyları bunlarAnladim ama zaten nevosun tarife tam oluyo o tepsiler.
Oda olabilir tabiben biraz fazla yavas aciyor olabilirim
Gonder gelsin ablam nerde tarifinBenim tarif dağılmıyor:)
Oda olabilir tabi
Üzerine hafif nemli bez örtmüyor musun?Marifetli hatun olunca kolay gelir tabi. Ben yufkaları acana kadar öteki kuruyor sonra suya atinca parçalanıyor vs hepten elim ayagim birbirine giriyor
Nevreste'den Tereyağlı Su BöreğiGonder gelsin ablam nerde tarifin