Ama burasi hakket istah aciyo:) diyorum kizlara kurabiye prk sevmiyorum saniyordunm:))bu kategoriden sonra fikrim degisti:)Yapinca kesin atarim. Mubarek sanki aseriyorum. Kurabiyelerden girdim içli köfteye gectim su boreginden ciktim
Ay aynen hic sorma hep o yaHep bu tontriko varyaa, onun başının altından çıkıyor.
Peynur hamuru birbirine yspistiriyo sanki:) kiyma patates ispanak olunca ikiye ayriliyo gibi:)Ben de peynirli severim:)
Hayırlı haberlerle gelHayırlı geceler kızlar
Kol böreğini patatesli severim:)Peynur hamuru birbirine yspistiriyo sanki:) kiyma patates ispanak olunca ikiye ayriliyo gibi:)
orası oyle gercekten. Hic aklima gelmeyen seyleri gorunce canim çekiyorAma burasi hakket istah aciyo:) diyorum kizlara kurabiye prk sevmiyorum saniyordunm:))bu kategoriden sonra fikrim degisti:)
Ay aynen hic sorma hep o ya
Aguhaha bos durmayin birek corek yapinda heriflerinizin midesi bayram etsin diye:) tum suc nevosun:)beni buraya o cagirdi:)Hep bu tontriko varyaa, onun başının altından çıkıyor.
İyi geceler. Bulursun inşallah. Güzel haberlerle gel insallahsabah antepde börekci arayacağım. Iyi geceler
Ispanaklı severimKol böreğini patatesli severim:)
Ispanağı en çok gözlemede severim:)Ispanaklı severim
Iyi geceler canim:)sabah antepde börekci arayacağım. Iyi geceler
Oyy acili olsun biraz:)))Ispanağı en çok gözlemede severim:)
Hayırlı haberlerle gelHayırlı geceler canım
Aguhaha bos durmayin birek corek yapinda heriflerinizin midesi bayram etsin diye:) tum suc nevosun:)beni buraya o cagirdi
Sağol canımİyi geceler. Bulursun inşallah. Güzel haberlerle gel insallah
Hamileler artık topiğe uğramayacakOyy acili olsun biraz:)))
Ben de severim:)Ispanağın her haline her sekilde bayilirim, der ve kaciyorum herkese iyi geceler
Ispanağı en çok gözlemede severim:)
Zaten bugün cırcır gitmekten hep açımOyy acili olsun biraz:)))
Ispanağı en çok gözlemede severim:)
Hayırlı geceler canımIspanağın her haline her sekilde bayilirim, der ve kaciyorum herkese iyi geceler